Maçın ardından basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yüksek tempolu iyi bir maç oynadıklarını belirterek, “İki takımda izleyenlere keyifli bir 90 dakika izletti. Sonunda kazandığımız için mutluyuz. Maça iyi başladık. Önde baskı kurarak Gençlerbirliği'ni çıkaramadık. Daha sonra golleri bulduk. 2-1’den sonra oyun dönebilirdi. Ama attığımız üçüncü golden sonra rahatladık. Önümüzde bir kupa finalimiz var. İnşallah o maçtan da en iyi şekilde ayrılacağız. Ondan sonra da hem kupada hem de ligde gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz” ifadelerini kullandı.
Takım olarak iyi mücadele ettiklerinin altını çizen kaleci Emrah Tuncel, “Bunun sonucunda 3-1’lik gibi bir skorla sahadan galip ayrıldık. Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz. İnşallah hafta içerisinde final niteliğinde olan Eskişehir maçından iyi bir skor alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
İyi futbol oynayıp kazandıklarını vurgulayan Niasse, “Önemli bir başlangıç oldu bizim açımızdan. Şimdi önümüzde final niteliğinde olan Eskişehirspor maçı var. İyi hazırlanıp Eskişehirspor burada yenerek kupada devam etmek istiyoruz. Benim gol atmam değil takımın kazanması önemli. Takım bana yardım ederse bende golü atarım. Kendime inanıyorum. Gol kralı da olabilirim. Belki daha fazla gol atarım” dedi.

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ
Maçın ardından konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Akhisar Belediyespor bizden daha istekli oynadı. Aslında düşündüklerimizi sahaya uygulayan bir Gençlerbirliği sahada yoktu. Özellikle ikinci ve üçüncü gol rakipten çok kendi bireysel hatalarımızdan yediğimiz gollerdi. Ama beklentiniz dışında bir skorla karşılaştık. Normalde benim takımım böyle bir takım değil. Çok telaşlı oynadık. Bu da bize zaman zaman gereksiz hatalar yaptırdı. Mağlup olduk. Üzgünüz. Amacımız bundan sonra yaptığımız hataları tekrarlamamak olacak. Akhisar Beleidyespor kazanmayı hak etti. Tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Maçta yaşanan gergin pozisyonlara değinen Mehmet Özdilek, “Gençlerbirliği centilmen bir takımdır. Aynı centilmenlik Akhisar Belediyespor’da da var. Oyun içerisinde bu tür gerginlikler olabilir. Oyun içerisinde olan oyun içerisinde kalmalı. Futbol bu iki tarafta belli hedefler doğrultusunda mücadele ediyor"şeklinde konuştu.
Maça iyi başlayamadıklarını belirten Hakan Aslantaş, “Bize yakışmayan goller yedik. Ve bu bizi üzdü. 2-1’den sonra 2-2 yapabileceğimiz pozisyonlarımız vardı. Mücadele ettik. Ama olmadı. Akhisar Belediyespor iyi bir mücadele gösterdi” dedi.
Takımına yakışmayan bir mağlubiyet aldıklarını vurgulayan Ahmet Yılmaz Çalık, “İlk yarı Akhisar Belediyespor’un üstünlüğü vardı. İkinci yarıda beraberliği yakalayabilirdik. Beklenmedik bir üçüncü gol yedik. Takım olarak bu mağlubiyeti kafaya takmamamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim