Milli takım yardımcı Antrenörü, Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Celal Bayar Üniversitesi Sinema Salonu’nda düzenlenen panele katıldı. Panel Saygı duruşu ve istiklal Marşı ile başladı. Daha sonra Hamzaoğlu’nun hayatı projeksiyon perdesine yansıtılarak izlendi.

Sinema Salonu’nda düzenlenen panele Akhisar Belediyespor Kondisyoneri Serkan Sağman, CBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali çelik, CBÜ Besyo Müdürü Doç. Dr.Mehmet Göral, Besyo Müdür Yardımcısı Doç Dr. Murat Özsoker, İl Hakem Kurulu Başkanı Akif Uğurdur, Tüfad Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu katıldı.

Hamza Hamzaoğlu söyleşi için sahneye çıktığında şu ifadelere yer verdi; “ Bugün burada olmaktan çok mutluyum. Böyle güzel bir gösteriyi hazırladığınız için herkese çok teşekkür ediyorum. Milli takımda olmaktan çok gurur duyuyorum. Önümüzdeki yıl mayıs ayına kadar söz verdik ve oradayız. Bu arada Akhisar halkıyla, takımımızla birleştik. Yaptığımız transferlere laf söyleyenler için söylüyorum, Hayatta bir kere yaratılmışta hiçbir şeyde tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Kimse burada tesadüfen bulunmuyor. Yaptığımız trasferlerde Bruno bank asyada gol kralı oldu onu tanımamızın imkanı yok. Nias ise geçen yıl izleyerek aldığım tek oyuncudur ve bilmediğim oyuncuyu almama imkan yok. Ben onun maçlarını izleyerek aldım ve bana çok olumlu şeyler vermişti. Vücut dili de bize çok uygun olacağını hissettirmişti. Yaptığımız transferler gerçekten ucuz rakamlar. Biz yola çıkarken süper lige çıktık ve bizim için öncelik takımın. Kendi çıkarlarımız için bir klubü yok etmemizin bir anlamı yok. Bu yüzden attığımız her adımı bilerek atıyoruz önümüze görerek yürüyoruz.”


Editör: TE Bilişim