Bu çocuktan faydalanmalısın

TAHİR HOCAM!..

Futbolda “Cesur yürek”ler vardır… Formasının hakkını, terinin son damlasına kadar verendir. Bunlar hiçbir zorluktan şikayet etmeden mücadele ederler… Onların tek amacı armalarına layık bir oyuncu olabilmek… İşte 17 yaşındaki Hamza Alkan da bunlardan biri… Bu sezon Manisaspor’un kadrosunda mutlaka ama mutlaka değerlendirilmeli

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’da Albimo Alanyaspor maçı gösterdi ki sakatlar iyileşene kadar Manisaspor’un defanstaki sorunlardan başı ağrıyacak. Erdi-Ümit Yasin ikilisinin birbirine uyum sağlayamaması, özellikle Erdi’nin beklentilerin çok altında bir oyun ortaya koyması, camiayı son derece endişelendirdi. Sağ bekte Cenk Yılmaz’ın sol bekte yeni transfer Canberk’in oynadıkları futbolla sırıtması, Teknik Direktör Tahir Karapınar’ı bu zor dönemde yeni arayışlara itti.

 

ÇAKI GİBİ HAMZA VAR!..

 

Henüz 17 yaşında olmasına rağmen güçlü fiziği ve bitmeyen enerjisiyle dikkat çeken U19 Takımı oyuncusu Hamza Alkan, Karapınar’ın A Takım kadrosunda değerlendirmesi gereken isimlerden sadece biri… Hazırlık maçlarındaki yüksek performansı, Kartepe kampındaki çalışkanlığı ile Hamza, defansta yaşanan bu sıkıntıyı çözmeye aday bir oyuncu. Karapınar’a böylesine geleceği parlak bir ismin değerlendirilmesini öneriyoruz. Gerek sol bekte gerekse stoperde oynayabilen Hamza Alkan’ın süre alması ve kendini göstermesi halinde Milli Takım’a gitmesi de yüksek bir ihtimal. Bize göre bu defans hattındaki isimlere göre bu Hamza bu takımda rahatlıkla oynar. 12 yaşında Manisaspor altyapısına ayak basan Hamza Alkan, U14 Akademi Ligi’nde 21 maçta 1 gol, U15 Ligi’nde 21 maçta 2 gol, U16 Ligi’nde 22 maçta 1 gol attı. Tansu Yanık’lı U16 Takımı’nın Türkiye Şampiyonu olmasında pay sahibi olan Hamza, U16 Türkiye finallerinde 2 maçta 2 gol attı. Hamza, U17 Ligi’nde 21 maçta 1 gole imza atarken, A2 Ligi’nde de 2 maça çıktı.

Editör: TE Bilişim