Ultra 236 Taraftar grubu ile Gediz Anadolu Lisesi’nin ortaklaşa organize ettiği BİR KİTAP BİR TARZAN projesinin ikinci durağı Halıtlı İlkokulu oldu.

Halıtlı da “Manisaspor” dedi!

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Manisa’da köy çocuklarına Manisaspor sevgisini aşılamak ve onların eğitim-öğretim ihtiyaçlarına bir nebze olsa yardımcı olmak amacıyla organize edilen “Bir Kitap Bir Tarzan” projesinin ikinci durağı Şehzadeler İlçesi Halıtlı Mahallesi oldu. Manisaspor taraftar gruplarından Ultra 236 ile Gediz Anadolu Lisesi’nin birlikte organize ettiği projenin ilki, Yunusemre İlçesi Örselli Mahallesi’nde gerçekleşmişti. Geçtiğimiz gün Halıtlı’da bir araya gelen proje mimarları, ilkokuldaki öğrencilerle buluşurken, çocuklara kitap, defter, kalem, silgi vs… gibi hediyeler verirken, okulun, boya badana dış cephe ihtiyaçlarına destek oldular. Bunları yaparken de çocuklara Manisaspor sevgisini aşıladılar…
“BU ÇOCUKLAR İLERDE MANİSASPOR’A SAHİP ÇIKACAKLARDIR”
Ultra 236 Taraftar Grubu yetkilileri, “Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi iş birliğinde okuma isteği olan fakat kitapları olmayan çocuklara hem kitap hem de minik yüreklerine Manisaspor sevgisi götürüyoruz. Biliyoruz ki ilerde güzel yerlere gelip, şimdiki abilerin, ablaların yaptığını yapmayıp, Manisaspor'a sahip çıkacaklardır. Bizimle birlikte hareket eden Gediz Anadolu Lisesi’ne, tadilatını üstlendiğimiz Halıtlı İlkokulu müdür ve müdür yardımcısına, bu projemize kırtasiye ve boya badana malzemesi temin etmiş olan tribünümüz fertlerine, Manisa halkına, Halıtlı köyü sakinlerine teşekkür ederiz. Okulun bir duvarına Manisaspor arması çizmek için izin istediğimizde ‘Okulun bütün duvarları sizin’ diyen Halıtlı İlkokulu müdürümüze ULTRA 236 olarak ayrıca teşekkür ederiz. Unutulmasın! Manisa’nın tamamındaki çocuklara Manisasporluluğu aşılamak için çalışan birileri var” dediler.










Editör: TE Bilişim