Ertuğrul Dilek Sahası’nda saat 14:00’teki maça bir saat önceden gelen yöneticiler, hakemler, oyuncular, büyük bir şokla karşılaştı. Müteahhit firmanın ısınmak için kullanılan halı sahayı kiraya vermesi nedeniyle maç öncesi ciddi bir ısınma problemi yaşandı. Sanayispor ısınmak için kendi tesislerine giderken, konuk ekip ise sahanın kenarındaki dar ağaçlık alanda ısınmasını gerçekleştirdi. Hakemler ise halı saha ile Ertuğrul Dilek Sahası arasındaki güzergahta taş zeminde ısınma yapabildi.

ŞEN: “ŞAKA GİBİ”

Saat 12:00’de başlayan Murat Germen-Saruhanlı maçının bitmesini beklerken ısınmayı halı sahada yapmaları gerekirken, kendi tesislerine gitmek durumunda kaldıklarını kaydeden Sanayispor Başkanı Ogün Şen, “Müteahit firma bize istediği zamanda halı sahayı bir başkasına kiraya verebileceğini söyledi. ASKF ile temasa geçtik; ancak çözüm bulunamadı. Kendi evimizde ısınma yapamadık. Gerçekten şaka gibi. Bu tür sorunlarla sürekli karşılaşır olduk. Allah korusun, bu işin sakatlığı da var. Artık bu soruna bir çare bulunmalı” dedi.

AYDIN: “MAÇ ARALARI 45 DAKİKA OLACAK”

Maçını bekleyen takımların daha önce sahanın yan tarafından bulunan halı sahada idman yaptığını belirten Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, her iki tarafın da haklı olduğunu ifade ederek, “Halı sahanın kullanım hakkı firmaya ait. Bundan böyle maç aralarına 45 dakika zaman vereceğiz. Önceki maç bittikten 45 dakika sonra diğer maçın başlaması için programlama yapacağız. Bu sorun ancak böyle çözülebilir” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim