ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde bazı antrenörlerin bazı branşlarda haksız kazanç sağladıkları iddiası, spor kamuoyuna bomba gibi düştü. Hafta sonlarına seans koyarak çalışma yapan bazı antrenörlerin, devletin imkanlarını kullanarak ekstra paralar kazandığı öne sürülüyor. İl Müdürü Dr. Savaş Duman’ın gelen şikayetleri dikkate alarak konuya el attığı ve gerekli soruşturmayı başlattığı belirtiliyor.

APAR TOPAR TOPLANTI YAPIP ÜLTİMATOMU VERDİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, söz konusu iddiaları ele aldıklarını ve bu şekilde hareket eden antrenörler varsa gereğinin yapılacağını kaydetti. Antrenörlere önemli uyarılarda bulunan Duman, “Bazı antrenörlerin hafta sonlarına seans koyarak velilerden ücret aldığını duyuyoruz ve bu konuda bazı şikayetler var. Gerekli soruşturmayı başlattık. Kimse devletten aldığı maaşın yanında haksız kazanç elde etmeye kalkmasın” dedi. Duman ayrıca hem kurum antrenörü olup hem de spor kulüplerinde ekstra çalışan antrenörleri de uyarırken, önce kendi kurumlarında sporcu ve başarı istikrarı istedi.

SPORCU VELİLERİNE SESLENİYORUZ: “ASLA PARA VERMEYİN”

Kamuoyunu aydınlatıp bilgilendirmek amacıyla yaptığımız bu haberle birlikte mesajımız şudur: “Devletin antrenörünün görevi halka ücretsiz spor yaptırmaktır. Zaten bu hizmeti karşılığında yeteri kadar maaş alıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait tesislere gönderdiğiniz çocuklarınız için antrenörlere asla ücret ödemeyin! Hafta içi veya hafta sonu olsun, kesinlikle ödemeyin! Sizden ısrarla ücret talep eden olursa da gerekli şikayetlerinizi İl Müdürlüğü’ne yapın.“

Editör: TE Bilişim