Hacıhaliller Gedizspor futbol branşından sonra voleybol branşında da faaliyetlere başladı. Voleybol branşında 40 sporcu ile çalışmalarına başlayan Hacıhaliller Gedizspor’ da bu branşta Nagehan Erol antrenör olarak görev yapacak.

GENÇLİĞE VE SPORA HİZMETE VARIZ
Dündar Çiloğlu Anadolu Lisesi’ndeki çalışmaları izlemek için ziyarette bulunan Kulüp genel Kaptanı Levent Kepenekli Konu ile ilgili olarak ta “ Gençliğe ve spora hizmet etmek için elimizden gelen her imkanı kullanmaya çalışıyoruz. Tek derdimiz gençlerimizin spor yapması. Kulübümüz voleybol branşını da aktif etti Tüm imkanları seferber etmeye çalışıyoruz. Sporcularımıza ilk etapta servis ve salon tahsis ettik. Gelecek hafta içinde malzemelerini temin edeceğiz. Sporcularımzıa gelecek hafta içinde tüm malzemelerini dağıtacağız. Antrenörümüz Nagehan Erol Yardımcı antrenör Ali Erol ve stajyer Güliz Hamutçu ile çalışmalarımız 40 sporcu ile, şu an haftada iki gün Cumartesi ve Pazar olmak üzere Dündar Çiloğlu Anadolu Lisesi Spor Salonunda devam ediyor. ”dedi.

YARIŞMACI DA OLACAĞIZ
Kepenekli “Voleybol sever velilerimizi de spor okulumuza bekliyoruz. İlk etapta 25 sporcumuzu da lisansladık. Zaman içinde yarışmacı da olacağız. Faaliyetlerimiz artarak devam edecektir. Manisa gençliğine hizmet edebilirsek ne mutlu bize. Hayırlısı olsun. ”dedi.
Çalışma sonrası sporcular ile sohbet eden genel kaptan Levent Kepenkli sporculara  muz ikram etti ve başarılar diledi.

 

 
Editör: TE Bilişim