Kendilerine bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Nurettin Aytekin’e teşekkür eden sporcular başarı sözü verdi. Öte yandan İl Özel İdare Spor Kulübü, Aydın’da yapılan şampiyonada şampiyon olmayı başardı. Güreş alanında Manisa’nın yüz akı olan İl Özel İdare Spor Kulübü alt yapıya verdiği önemin karşılığını almaya devam ediyor. Ulusal ve uluslar arası yarışmalarda madalya ambargo koyan İl Özel İdare sporcularından Kerem Kamal ve Fatih Aslan, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM) projesi kapsamında, Çorum’da açılacak olan Olimpiyat Merkezi Serbest ve Grekoromen Güreş Milli Takım 1. Hazırlık Kampı’na katılacak. Antrenör Süleyman Güngör yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan sporcular 2020 Tokyo olimpiyatlarında mücadele etmek için ter dökecek.

AYTEKİN BAŞARILAR DİLEDİ
Antrenör Süleyman Güngör ve sporcular Kerem Kamal, Fatih Aslan, İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Nurettin Aytekin’i makamında ziyaret etti. Kendilerine her zaman büyük destek veren Başkan Aytekin’e teşekkür eden sporcular, Olimpiyatlar Türkiye’yi ve Manisa’yı temsil etmek için çalışacaklarını söylediler. Sporcuların ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Aytekin, “İl Özel İdaresi olarak sporun her dalına hizmet veriyoruz. Güreş alanında verdiğimiz emeklerin karşılığını almaya devam ediyoruz. Eminim ki bu sporcular Manisa’yı ve Türkiye’yi başarıyla temsil edecekler” dedi. Aytekin ayrıca genç sporculara eşofman takımı ve ayakkabı hediye etti.

AYDIN’DA ŞAMPİYON ÖZEL İDARE
Ege Bölgesi’nde bulunan iller arasında yapılan Ege Bölgesel Yıldızlar Lig’i 3. ayağı müsabakaları Aydın’da yapıldı. Güreş Eğitim Merkezi olmayan illere karşı mücadele eden Manisa İl Özel İdare Spor Kulübü, Aydın’da elde ettiği başarıyla yüzümüzü güldürdü. Manisalı sporcular zorlu geçen müsabakalar sonunda takımlar sıralamasında şampiyonluğa ulaştı.

Editör: TE Bilişim