ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Kurulduğu günden bu yana Manisa futboluna renk getiren Murat Germenspor, çok büyük hedeflerle yeni bir yapılanmaya giriyor. Ekim ayı sonuna kadar kongre yapacak olan Mavi-Lacivertliler, profesyonel kulüplerde yöneticilik yapmış isimlerle iddialı bir yönetim oluşturuyor.

FATİH YILDIZ BAŞKAN

Manisaspor’dadaha önce yöneticilik yapan ve iki sezon önce başkanlığa aday olan işadamı Fatih Yıldız, Murat Germenspor’un yeni başkanı olacak. Yıldız’ın yönetiminde,Manisaspor eski yöneticilerden işadamı Semih Vardarer’inoğlu Dilaver Vardarer, Manisaspor eski yöneticisi Gencay Esendağ, Manisa Büyükşehir Belediyespor eski yöneticileri Ümit Atlı, Mehmet Aydın, Manisaspor Gençlik Geliştirme eski sorumlusu Ümit Akdağ, İşadamları Mustafa Çelik, Tevfik Erand ile kulübün mevcut başkanı Yaşar Polat olacak.

CENK ERGÜN’DEN MADDİ MANEVİ DESTEK

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da 6 yıl başkanlık yapan Cenk Ergün’ün ise Murat Germenspor’a maddi ve manevi destek vereceği öğrenildi. Yeni yönetimin A takıma pek yatırım yapmayıp tamamen altyapıya yöneleceği ve bir ilke imza atarak ilk kez Akademi Liglerine katılarak tarih yazmayı planladığı kaydedildi. Ayrıca Muradiye civarında 28 dönümlük tesis adımı atıldığı ve belediyelerin desteğiyle bu sorunun da ortadan kalkması planlanıyor.

 
Editör: TE Bilişim