MUSTAFA TATLI 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirvenin düğümünü çözecek maçta Manisaspor, en yakın takipçisi Kocaeli Birlikspor’u pazar günü Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda konuk edecek. Saat 13:30’daki kritik maç öncesi galibiyete kenetlenen Siyah-Beyazlılar, galip gelerek hem rövanşı almak hem de rakibiyle arasındaki puan farkını 10’a çıkarmak istiyor. Manisaspor’da Mertan ve Savaş kart cezalıları olduğu için bu zorlu mücadelede takımdaki yerini alamayacak. 

HASAN AHMET 11’E DOĞRU 

Mertan’ın yerine Ozan Sol’un oynaması kesin. Ancak Savaş’ın yerine Hakan Turan veya Hasan Ahmet Sari’nin oynaması bekleniyor. Teknik heyet, haftalar sonra sahalara dönmeye hazırlanan Hasan’ı zaman zaman as takımda görevlendiriyor. Öte yandan futbolcular, dün saat 14:00’de, Kocaeli Birlikspor'un analiz görüntülerini izledikten sonra serbest çalışma yaptılar. Bugün Tarık Almış Spor Tesisleri’nde kampa girecek olan Siyah-Beyazlılar, saat 13:00’de gerçekleştirilecek antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacaklar. 

KAPALI TRİBÜN BİLETLERİ TÜKENMEK ÜZERE 

Manisa 19 Mayıs Stadyumu gişelerinden 2 TL’den satışa sunulan biletlere yoğun ilgi var. Taraftarlar, kapalı tribün biletlerinin büyük oranda tüketti. Kapalı tribün biletlerinin bugün tükenmesi bekleniyor. Tarzan tribünü için de harekete geçen taraftarlar, biletlerin tamamını maç saatine kadar tüketecek gibi. Maçın bayanlar ve çocuklar ile engellilere ücretsiz olduğu açıklanmıştı.

Editör: TE Bilişim