Sırasıyla Şanlıurfaspor, Karşıyaka, Kahramanmaraşspor (2), Linyitspor ve Denizlispor ağlarını toplamda 6 kez havalandıran Abdulkadir Özgen, sadece Maraş ve Urfa maçlarında öne çıkan isim oldu. Tecrübeli golcü, gol attığı KSK, Linyit ve Denizli maçlarında ise gol atmasına rağmen takıma üç puanı getiremedi

Manisaspor’un devre arasında yoğun girişimler sonucu Sivasspor’dan transfer ettiği Abdulkadir Özgen, Denizlispor maçında attığı golle ligdeki gol sayısını 6’ya çıkardı. Ancak tecrübeli forvetin, bu gollerden sadece 3’ü takımının 6 puan toplamasına etken oldu. Son sıradaki Kahramanmaraş (2-0) ve 9 kişi kalan Şanlıurfaspor (0-2) maçlarında toplam 3 kez ağları bulan Abdulkadir’in Karşıyaka (3-2), Linyit (2-4) ve Denizli (1-2) maçlarında attığı goller, takımına galibiyeti getirmedi.

TAKIM OYUNUNA KATKISI TARTIŞILIYOR

Uzun süren sakatlıktan çıkan Abdulkadir’in Manisaspor’daki performansı tartışılıyor. Takım oyununa pek katkı sağlamadığı yönünde eleştirilen Abdulkadir, attığı gollerle de camiayı pek tatmin etmişe benzemiyor. Karşıyaka maçında durumu 2-2’ye getiren golü atan tecrübeli forvet, Linyit maçında durumu 1-1’e getiren golü atmıştı. Abdulkadir, son olarak Denizlispor 2-0 öndeyken farkı 1’e indiren golü atmış; ancak bu gol, takımının puan almasına yetmemişti.

MUSTAFA TATLI

Editör: TE Bilişim