Manisaspor’da gol silahlarının yeniden form yakalaması, taraftarları memnun ederken, son iki haftaya umutla bakılmasına sebep oldu. Aydınspor 1923 deplasmanında çok önemli gol fırsatlarını değerlendiremeyen golcüler, Bucaspor maçında şansızlığa son vermişlerdi.
Maçın kahramanı olan Ozan Sol, her iki golün de baş mimarı olmuş, arkadaşlarına “al da at” dercesine asistler yapmıştı. Kilidi açan Bahattin Köse, ligdeki gol sayısını 12’ye çıkarırken, son 5 dakika şans bulan Hasan Ahmet Sarı ise bir şutta direğe takılmış ancak Ozan’ın pasını golle sonuçlandırmayı başarmıştı.
Skor gücüne katkı yapan bu üçlünün yanı sıra maça 11’de başlayan Mertan’ın da çalışkanlığı dikkat çekmişti. Tarzan’ın ileri uç silahları, Gümüşhanespor deplasmanında da bu çıkışlarını sürdürmek istiyorlar. Öte yandan orta alanda takımın gizli golcüsü konumundaki Timur Karagülmez ise Ankaragücü maçında kaçırdığı penaltının travmasını atlattı. Buca maçında iyi oynayan tecrübeli oyuncu, Gümüşhanespor maçında golle buluşmak istiyor. Bu maçı iple çeken Timur Karagülmez, bu sezon ligde attığı 6 golün 5’ini deplasmanda attı.
Editör: TE Bilişim