Golbol’de 3. Lig’e yükselme maçlarında heyecan Atatürk Spor Salonu’nda başladı. Manisa Şehzadeler, Maraş, Maraş Gençlik, Malatya, Malatya Gençlik, Samsun İlkadım, Samsun 19, Samsun 19 Mayıs, İstanbul Boğaziçi, İstanbul Bakırköy, İzmir Avrasya, Bursa, Bursa Gençlik, Denizli, Konya Anadolu, Konya Anadolu Selçuklu, Konya Kon, Konya Görme Engelliler, Van, Hatay Osmaniye ve Mersin takımlarının katıldığı üçüncü lige yükselme maçlarında ilk günde büyük bir heyecan yaşandı. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Abdullah Çetin, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür vekili Hatun Sarıkaya ve Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve golbol asbaşkanı Mehmet Göktaş, start alan üçüncü lige yükselme maçlarını dikkatle takip ettiler.

BEKTAŞ YALNIZ BIRAKMADI

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, üçüncü lige yükselme maçları öncesinde kısa bir konuşma yaptı. Pektaş yaptığı konuşmada, " Daha önce izleme imkanı bulamadığım golbol sporunu ilk kez izliyorum. Gördüğüm kadarıyla görme engelli sporcularımız bu spor dalını başarıyla yapıyorlar. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

ÇETİN: “İLGİDEN MEMNUN KALDIK"

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Abdullah Çetin ise yaptığı açıklamada, " Manisa'ya geldiğimiz günden bu yana yoğun bir ilgi ile karşı karşıya kaldık. Manisa önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Görme engelli sporcularımız görmeseler de bu spor dalını başarıyla yerine getiriyorlar. Sporcularımızı ve takımlarımızı öz verili mücadelelerinden dolayı kutluyorum" dedi.

GÖKTAŞ, "ÇOK DAHA BÜYÜK TURNUVALARA TALİBİZ"

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve golbol asbaşkanı Mehmet Göktaş, böylesine önemli bir turnuvaya imza attıkları için büyük bir sevinç yaşadıklarını söyleyerek, "Manisamızı Manisa Şehzaleder Görme Engelliler spor kulübü teslim ediyor. Golbol sporunda Manisa olarak son yıllarda önemli aşama kaydediyoruz. Bundan sonraki dönemlerde çok daha büyük müsabakalara ev sahipliği yapmak istiyoruz. Üçüncü lige yükselme maçlarında bizleri yalnız bırakmayan Valimiz Erdoğan Bektaş, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü vekilimiz Hatun Sarıkaya ve Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanımız Abdullah Çetin’e teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim