Manisaspor’un büyük umutlarla renklerine bağladığı Gökhan Sazdağı, Boluspor deplasmanında sol kanatta görev alırken, beklenenin çok ama çok altında kaldı. Karşılaşmaya Alanyaspor maçında olduğu gibi 11’de başlayan Gökhan, aldığı süre boyunca yaptığı top kayıpları ile taraftarları çileden çıkardı. Bu kanattan yapılan her akında ayağına gelen topları ezen ve rakibe kaptıran genç oyuncu, performansıyla yine sınıfı geçemedi. Teknik Direktör Tahir Karapınar, takım oyunundan uzak bir görüntü çizen Gökhan’a daha fazla tahammül edemedi ve genç oyuncuyu 55. dakikada oyundan aldı. Gökhan’ın yeni transferlerden Dimitrov dahil oldu.

BAŞKAN BÜYÜK ŞOK YAŞIYOR

Manisaspor Yönetimi, maçı statta izlerken Başkan Abdullah Mergen, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Zülfikar Gürcan ile maçı protokol tribününden izledi. İkinci yarıda art arda gelen goller sonrasında Başkan Mergen, büyük şok yaşadı. Maç öncesinde 10 bin TL’lik galibiyet primi açıklayan Mergen’in bu hamlesi, maalesef hiçbir işe yaramadı.

TARAFTARLARA YAZIK OLDU

Öte yandan 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği’nin organizasyonuyla karşılaşmaya 1 otobüs giden Siyah-Beyazlı taraftarlar da büyük hayal kırıklığı yaşadı. Gidiş-geliş 14 saatlik yola rağmen takımlarını Bolu’da yalnız bırakmayan Tarzanlar, maç sonrasında üzgün ve bitkin bir vaziyette Manisa’nın yolunu tuttular.

Editör: TE Bilişim