ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Siyah-Beyazlı renklere iki sezon önce bağlanan İsmail Köse, mevcut yönetimle en sonunda Manisaspor’a küstürüldü. Birçok talibi bulunan genç oyuncunun yönetimle masaya oturduğu, yolları ayırmayı talep ettiği kaydedildi

Manisaspor’un iki sezon önce Turgutluspor’dan renklerine bağladığı İsmail Köse, yeni sezonda büyük olasılıkla takımdan ayrılacak. Genç oyuncu ile masaya oturan yönetimin, anlaşma sağlayamadığı ortaya çıktı. Köse ile ilgili yaşanan gelişmeler, Manisaspor’un nasıl yönetildiğini gözler önüne seriyor.

TAŞKIN OLDUĞU SÜRECE…

Genç yeteneğin ayrılık kararında; Teknik Direktör Taner Taşkın’la yıldızının barışmaması etken. Yeterince şans verilmemesine rağmen sezon sonunda U19 Milli Takım’ın elit tur kampına davet edilen İsmail’in kamp dönüşü, yönetime “Taner hoca varsa ben yokum” dediği öğrenildi. Kadroda ilk fireyi İsmail Köse’den vermek üzere olan yönetimin, bu gelişme üzerine oyuncuyu satmaya sıcak baktığı kaydedildi. Sözleşmesi 2017 yılına kadar devam eden Köse için Süper Lig’den Bursaspor ve Gençlerbirliği’nin devrede olduğu öğrenildi.  İsmail Köse, Emre Hasgör döneminde 600 bin TL’ye Manisaspor’a kazandırılmıştı.

Editör: TE Bilişim