Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçe ziyaretine Bakır Beldesi’nden başladı. MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ın da iştirak ettiği ilçe ziyaretinde Ergün, MHP Kırkağaç İlçe Teşkilatı tarafından belde girişinde karşılandı. Beldede bulunan esnafları tek tek gezerek hayırlı işler dileyen Ergün, Bakır Belediyesi’nin Demokrat Parti’li Belediye Başkanı Ramazan Martin’i makamında ziyaret etti. Martin tarafından kapıda karşılanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, belediye hizmetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Martin’den Ergün’e hizmet teşekkürü

Manisa Belediyesi’nin beldelerine 2 bin metrekare parke taşı desteği verdiğini belirten Bakır Belediye Başkanı Ramazan Martin, katkı ve destekleri nedeniyle Ergün’e teşekkür etti, 30 Mart seçimlerinde başarılar diledi. ‘Hizmetin siyaseti olmaz’ anlayışıyla Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte ilçe, belde ve köylere imkanlar dahilinde hizmet ulaştırdıklarını ifade eden Ergün de, hizmetlerin Bakırlılar tarafından iyi günlerde kullanılmasını diledi.

Gıda Bankası ilçelerde de kurulacak

Ziyaretin ardından Ergün, Bakır Cumhuriyet Meydanı’nda Bakırlılarla bir araya geldi. Manisa’da ortaya koydukları güzel hizmetlerle kenti yaşanabilir bir yer haline getirdiklerini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, asli belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik örneklerinde de önemli projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. Gıda Bankası’nın bu sosyal projelerden bir tanesi olduğunu belirten Ergün, büyükşehirde bu sistemi ilçelerde de hayata geçireceklerini kaydetti.

Ergün Kırkağaçlıların hayır duasını aldı

Ergün daha sonra İlyaslar, Karakurt ve Gelenbe beldelerini de ziyaret etti. Tüm vatandaşlarla tek tek tokalaşan, esnaflara da hayırlı işler dileyen Ergün, Manisa’da ortaya koydukları hizmetler ve yeni dönemde yapılacak olan projeler hakkında bilgiler verdi. Kırkağaçlılar da Ergün’e büyük ilgi göstererek, 30 Mart seçimlerinde başarılar diledi, hayır dualarında bulundu. 5 yıl boyunca ödenmeyen elektrik borçları nedeniyle elektrikleri kesilen Manisa Belediyesi’ni kendi ayakları üzerinde duran ve yatırım yapabilen bir belediye yaptıklarını da sözlerine ekleyen Ergün, sağlanan mali disiplin ve iş takibinin beraberinde güzel hizmetleri ve dev projeleri getirdiğini söyledi.

Kıbrıs gazisine vefa ziyareti

Daha sonra Gebeler Köyü’nü ziyaret eden Ergün, burada ilk olarak Kıbrıs Gazisi Hilmi Dinçer’i evinde ziyaret etti, sorunlarını dinledi. Yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Dinçer’e geçmiş olsun dileklerini de iletti. Gebeler Köyü’nün ardından Hamitli ve Musahoca köylerini de ziyaret eden Ergün, gün boyu devam eden Kırkağaç gezisini noktaladı. Ergün’ü ilçe merkezinden Manisa’ya uğurlayan MHP Kırkağaç İlçe Teşkilatı, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Editör: TE Bilişim