“SAZDAĞI’NİN TWİTLERİ BAŞLANGIÇ NOKTASI OLDU”

Maçtan bir gün önce Gökhan Sazdağı’nın sosyal medyada attığı twitlerin olayların başlangıç noktası olduğunu belirten Çakıcı, “Sazdağı’nın “Fenerbahçeliyim” twitlerine taraftarlarımız kurulmuştu, sahada da takımın mücadelesini göremeyince tesise gitme kararı aldık. ‘Hep beraber gidelim’ dediler ben de taraftarın sesini geri çevirmedim” dedi.

“YARIM EFOR SARF ETMEDİLER”

Bu kadar büyük tepki olacağını beklemediğini kaydeden Çakıcı, “Bazen patlamak gerekir. Yarım efor sarf etmediler. Bizi çok üzdüler. Bu futbolla bizi Urfa’da yener, herkes de yener. Yeter artık! Herkesin bir sabrı var. Tepkimiz futbolcularaydı. Bu şehrin takımının futbolcuları olduklarını hatırlamaları lazım. ‘Paramı alır giderim’ diye bir şey yok. Tepkimizi Taner hoca da anlayışla karşıladı, ‘sezonun en kötü futbolunu oynadık’ dedi. Bir gram futbol oynamadılar. Yenilirsin ama yürekli oynamışsındır, eyvallah deriz alkışlarız göndeririz” diye konuştu.

“URFA MAÇINDA DESTEĞİMİZ SÜRECEK AMA…”

Çakıcı, takıma olan inançlarının devam ettiğini, bu yenilgiye sadece bir uyarı yaptıklarını da sözlerine ekleyerek, “Urfa maçında çıkıp takımımızı destekleyeceğiz. Ama bu maçı kaybetmelerini tavsiye etmiyoruz. Çok kötü şeyler olur. Gerekirse stadı bile yakarız. O kadar doldu insanlar. Ben de artık ‘dur’ demeyeceğim. Bu maç sonrası passolig kartını dahi yırtanlar oldu. Sabrımız taştı. Ne maçlar kaybettik. Bolu maçını kaybettik, takım oynadı, Kayseri maçını kaybettik, takım oynadı. Bu maçta bizimle dalga geçtiler. Burada KSK’ye 3-2 yenildik, ama sahada mücadele vardı, ağzımızı açmadık. Karşıyaka maçlarına olan hassasiyetimizi bilmeliler. Herkes ayağını denk alsın. Bize bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok. Tepkimizde haklıyız” dedi.

Editör: TE Bilişim