Törene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr.Savaş Duman, Yunusemre İlçe Spor Müdürü Adulmuttalip Yıldırım, Şehzadeler İlçe Spor Müdürü Ekrem Öztürk, Ata Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Akbaşak,Ata Spor Kulübü Başkanı Osman Koca,Okul Müdürü Serdar Dinçer ile Sporcular katıldı.

İl Müdürü Dr.Savaş Duman ve Ata Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Akbaşak Ata Spor Kulübünün Spor Salonunda yapılan törenle malzeme yardımın gerçekleştirdi.

Törende Konuşan Tolga Akbaşak bizler Ata bilgisayar olarak her zaman Spor ve Sporcuların Okullarımızın yanındayız. Bizleri bu çalışmada yanlız bırakmayan Manisa'daki okullarımızdan ve Spor kulüplerinden hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen Spor İl Müdürümüz Dr.Savaş Duman'ın girişimleriyle bizler bu Spor Kulüplerimizi ve Okullarımızı tespit ediyoruz.Ayrıcada bunun içinde teşekkür ederim.Genç kardeşlerimize Ata Bilgisayar olarak başarılar diliyoruz dedi. 

Ardından söz alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr.Savaş Duman bizler göreve geldiğimiz günden buyana Spor'a Sporcuya ne kadar önem verdiğimizi gerek yazılı basından gerek sosyal medyadan görüyorsunuzdur. Bizler fırsat buldukça Manisa’mızdaki esnaflarımızı ziyaretlerde bulunuyoruz onlarla hasbihal ediyoruz. Bu ziyaretlerimizde esnafımızla Okullarımız ve Spor kulübelerimiz hakkında istişarelerde bulunuyoruz Tolga beyde bu esnaflarımızdan biri kendisini ziyaretimiz esnasında Okullumuzun ihtiyaçlarından bahsettik kendiside bizleri kırmayıp okulumuzun Spor kulübüne yardım edebileceğini söyledi. Tolga Bey Okul Kulübümüzde yer alan çocuklarımızın ihtiyaçları olan malzemeleri karşıladı bizleri ve Spor kulübümüzü mutlu etti. Bizlerde Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak Okulumuza ve Spor kulübümüze Spor malzemesi yardımında bulunduk. Sporcularımızı bölgemizde Türkiye çapında ve Avrupa’da söz sahibi yapmak istiyoruz. Bu anlamda da Kulübümüze ve Sporcularımıza başarılar dilerim bizler Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü olarak her zaman Spor’a ve sporcuya destek olmaya çalışacağız. dedi

Okul Müdürü Serdar Dinçer’de söz alarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze, Tolga Beye Okulumuz adına ve Sporcularımız adına teşekkür ederim dedi. Sözlerine devam eden Okul Müdürü Voleybol Bayan takımının başarılarından bahsetti. Takımın Başarısı Göz dolduruyor.

İdil Gür İzmir Arkas Spor Kulübüne Transfer oldu. İki Sporcusu 7 sınıf Öğrencilerinden Buse Nur Çoban, Sevim Odabaşı Eczacıbaşı Spor kulübünün Temmuz ayındaki 10 günlük kampına davet edildi.

Editör: TE Bilişim