Ertuğrul Dilek’te karşılaştığı rakibini 1-0 geriden gelip Yahya, Batuhan ve Ramazan’ın golleriyle deviren Kırmızı-Siyahlılar, oynadığı hırslı ve istekli futboluyla şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu gösterdi

Manisa 2. Amatör Lig’in merkez ekiplerinden Manisa Gençlerbirliği, oynadığı futbolla şampiyonluk sinyalleri veriyor. Ertuğrul Dilek Spor Tesisleri’nde Hacıhaliller ile karşılaşan Gençlerbirliği, rakibini 1-0 geriye düşmesine rağmen 3-1 yendi. Kırmızı-Siyahlılar’ın gollerini Yahya, Batuhan ve Ramazan attı. Manisa futbolunun başarılı antrenörlerinden Naci Duman’ın çalıştırdığı Gençlerbirliği, hırslı futboluyla gelecek için iyi sinyaller verdi.

DUMAN VARSA BAŞARI VAR

90 dakika boyunca yerinde duramayan tecrübeli çalıştırıcı, takımı adeta bir fişek gibi ateşledi. Takımın attığı gollerde sevinci görülmeye değer olan Naci Duman, maçın en heyecanlı ve renkli ismiydi. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Duman, "Manisa Gençlerbirliği’nde ilk teklif yapıldığında büyük bir heyecan duydum. Her zaman olduğu gibi yine gençlere hizmet etme prensiplerimle göreve başladım. Başkanıyla, yönetimiyle, futbolcu kadromuzla başarıya ulaşacağız. Benim olduğum yerde önce disiplin vardır. Manisa Gençlerbirliği çok önemli başarılara imza atacaktır. Ben buna yürekten inanıyorum. Bize inanlar her zaman kazandı. Futbolcularımı dört haftada ortaya koydukları mükemmel performanstan dolayı kutluyorum. İlk dört haftada başarılı sonuçlara imza attık. Bundan sonra da ben değil biz zihniyetiyle mücadele ederek ve çalışarak Manisa Gençlerbirliği’ni hak ettiği yere getireceğiz" dedi.

İLK 4 HAFTA KARNESİ

Manisa Gençlerbirliği:0 Maltaspor:0

Manisa Gençlerbirliği:7 Yuntdağıspor:2

Manisa Gençlerbirliği:2  A. Çobanisaspor:0

Manisa Gençlerbirliği:3 Hacıhaliller:1

Editör: TE Bilişim