Manisaspor’un 35 yaşındaki kaptanı Çağdaş Atan, hem oynadığı futbol hem de takımı bütünleştirici tavırlarıyla dikkat çekiyor. Çağdaş örnek tavırlarıyla adeta tecrübesini konuşturuyor

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’un ara transferin son gününde kadrosuna dahil ettiği Çağdaş Atan, takıma büyük katkı sağlıyor. Mikic’ten kaptanlığı devralan tecrübeli stoper, hem saha içi hem saha dışı tavırlarıyla takdir topluyor. Parlak bir kariyere sahip olan Çağdaş, Manisaspor’da kendisine verilen kaptanlık görevini en iyi şekilde yerine getirirken adeta tecrübesini konuşturuyor.

TAKIM ARKADAŞLARININ ÜZERİNE TİTRİYOR

Sosyal medyada twitter hesabını aktif kullanan ve 5 bin 76 takipçisi bulunan Çağdaş, takımı ve taraftarları bütünleştirici paylaşımlarıyla dikkat çekerken, takım üzerinde ne kadar etkili olduğunu gözler önüne seriyor. Taraftarlarla ve takımla olan olumlu diyaloğu ile teknik heyet ve yönetimin yükünü hafifletici hamleler yapan tecrübeli oyuncu, savunmada yaptığı kritik müdahalelerle de alkış alıyor. Manisaspor’a ilk geldiğinde “Tekrar ve son kez siyah-beyaz. Seviyorum bu renkleri. Şahsıma ve Manisaspor’a hayırlı olsun. Allah utandırmasın” diye twit atan Çağdaş’ın futbolculuk kariyerini Manisaspor’da sonlandırması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim