Geçtiğimiz günlerde takımı ziyaret ederek bu konudaki samimiyetini ortaya koyan Manisa esnafı, bu kez de Taş Mektep’te yönetim ve teknik heyeti ağırladı. Sorunların çözümü için saatlerce fikir üretildi. İşletme sahibi Fatih Yerkazan’ın ev sahipliğinde yapılan organizasyona Manisaspor Yönetim Kurulu üyeleri Yusuf Köseli, Hasan Kaçire, Genel Müdür Alpaslan Kaya, Teknik Direktör Kemal Özdeş, yardımcılar Tahir Karapınar, Murat Duman, Hayrettin Demirbaş, Serkan Afacan, Murat Aslan, Murat Germenspor Genel Koordinatörü Alper Dirik, Murat Germenspor Antrenörü Mustafa Devrim ve esnaflar katıldı.

HEDEFİ TARAFTAR YARATMALI
Toplantı, bir esnafın “hedefiniz nedir?” sorusuyla başladı. Teknik Patron Kemal Özdeş, doğru organizasyonla temeli sağlam bir şekilde Süper Lig’e yükselmek istediklerini söyledi. Özdeş, Süper Lig’i hayal ettiklerini; ancak bu hayalin mutlaka taraftar desteğiyle gerçekleşebileceğinin altını çizdi. Manisaspor Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Köseli de birçok maddi problemle boğuşmalarına rağmen doğru stratejiyle kulübü yönettiklerini ve taraftarın katacağı pozitif enerjiyle hedefin kendiliğinden geleceğini söyledi. Bir esnaf ise 3 büyükler kültürünün sadece başarı ile yok edilebileceğini hatırlatırken, Özdeş de bu sorunun Türkiye’nin her yerinde olduğunu, doğru kulüp yapılanması ve oynayacakları coşkulu futbolun yanı sıra halkın bu tarz organizasyonlarında yer alarak bu handikapı aşabileceklerini söyledi. Aynı anda espri-kahkaha ve tatlı-sert tartışmaların havada uçuştuğu toplantıda, her taraftarın maça giderken yanında 10 kişiyi götürmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

MADDİ DESTEK VERELİM
Manisaspor’dan da aynı ilgi ve desteği görmeleri gerektiğini temenni eden Manisa esnafı, Manisaspor’a maddi destek vermeyi planladıklarını, bu tip organizasyonun altyapısını şimdiden hazırlamaya başladıklarını kaydetti. Yönetim ve teknik heyette, somut fikirlerin her zaman destekleyicisi olacaklarının sözünü verdi.

'VALİ AKHİSARSPOR’U ZİYARET EDECEĞİNE'
Akhisar Belediyespor’u ziyaret eden Vali Abdurrahman Savaş’a tepkilerini dile getiren Manisa esnafı, kentin markası Manisaspor’un daha fazla desteğe ihtiyacı olurken, Akhisar Belediyespor’un ziyaret edilişine anlam veremediklerine dikkat çekti. Esnaf, Vali Savaş’ın Manisaspor için yapacağı toplantının askıda olmasını da eleştirdi.

ÖZDEŞ AMATÖR MAÇLARI İZLEYECEK
Toplantıda söz alan Murat Germenspor Genel Koordinatörü Alper Dirik, futbolcu yetiştirmede önceliklerinin Manisaspor olduğunu; ancak Manisaspor’un da amatör lige destek vermesini temenni etti. Dirik, 1. Amatör Lig’de mücadele eden takımlarının bir maçına Özdeş ve ekibini davet etti. Özdeş de fırsat bulduğunda amatör maçlara geleceğini belirtti.

YERKAZAN: “BİZ YAPIYORUZ SIRA ONLARDA”
Taş Mektep İşletme Sahibi Fatih Yerkazan, Manisaspor’u çok sevdikleri için taraftar-kulüp bütünleşmesi adına böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade ederek, “Ancak biz bir şeyler yapıyorken Sayın Valimizin, Sayın Belediye Başkanımızın, siyasi parti temsilcilerimizin, sivil toplum örgütlerimizin de Manisaspor’a sahip çıkması gerekiyor. Davetimize icabet eden teknik heyetimize ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz. Böyle etkinliklerin sayısını artıracağız” dedi. Saat 22.00’de başlayan toplantı, gece 02.00’de son buldu.

Editör: TE Bilişim