GAZOZUNA MAÇ

MUSTAFA TATLI

Grandmedical Manisaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5’inci tur rövanş maçında salı akşamı Beşiktaş’ı konuk ediyor. İlk maçta sahadan 9-0 gibi tarihi bir skorla mağlup ayrılan Siyah-Beyazlılar, güçlü rakibi karşısında kazanıp, kupaya prestijli bir şekilde veda etmek istiyor.
MORALLER BOZUK
Altınordu’ya 2-1 yenilerek, üç maçlık yenilmezlik serisini sonlandırmak zorunda kalan Manisaspor’da moraller bozuk. Hafta sonunda lider Ankaragücü ile oynayacağı maça odaklanan Tarzan, Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmayı bir antrenman maçı olarak görüyor. Hedef, 9-0’ın rövanşında ortaya şahsiyetli bir futbol koymak. Altınordu maçında çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalan Mustafa Sevgi, kupa randevusunda cezasını çekecek. Teknik Direktör Fatih Tekke, forma şansı bulamayan isimlere görev verecek. Maçın bilet fiyatları 1965 (Kapalı Alt) Tribün: 10 TL, Tarık Almış VIP Tribün: 17 TL, Misafir Tribün 13 TL’den satılıyor. Kağıt bilet uygulamasının geçerli olduğu karşılaşmada Tarzan Tribünü açılmayacak. Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 21:00’de başlayacak mücadeleyi Antalya bölgesi hakemi Sarper Barış Saka yönetecek. Maç, A2 kanalından naklen yayınlanacak.
BEŞİKTAŞ İLE 18'İNCİ RANDEVU
Grandmedical Manisaspor ile Beşiktaş, bugünkü randevu ile 18’inci kez kozlarını paylaşmış olacak. İki ekip arasında oynanan 17 maçta Manisaspor’un 4 galibiyeti bulunurken, Beşiktaş’ın 11 galibiyeti bulunuyor. 2 maç ise berabere bitti. Manisa’da oynanan maçlarda ise Manisaspor 3 kez kazanırken, Beşiktaş 4 kez galip geldi. 2 maç ise eşitlikle noktalandı.
Editör: TE Bilişim