ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Elazığspor’u yeni transferlerinden yoksun bir şekilde yenmeyi başaran Manisaspor, rakiplerine gözdağı verirken, bu önemli galibiyetin primleri de belirlendi. Yönetimin 6’şar bin TL olarak belirlediği primlerle ilgili Ümraniyespor maçından önce ödeme yapması bekleniyor. Hem transfer yasağını kaldırmak için uğraşan hem de primleri denkleştirmeye çalışan yönetimin, sponsorluk konusunda da arayışları sürüyor.
YABANCILAR KALMAK İSTİYOR
Öte yandan Manisaspor’un yabancı transferleri Bakaki, Konde, Dimov ve Novillo’nun takımda kalmak istediği kaydedildi. Transfer yasağının kalkmasını heyecanla bekleyen yabancı oyuncular, cuma günkü Ümraniyespor maçında sahada olmayı hayal ediyor.
Galibiyet Primi Belli Oldu!
Siyah-Beyazlılar, Elazığspor maçı galibiyetini 6’şar bin TL olarak belirledi. Yönetim, Ümraniye maçından önce doping yapmayı planlıyor

İlgili Galeriler