Haber: Hakan AĞAR
BAL Ligi'nin tartışmasız en önemli ekiplerinden ve şampiyon adaylarından Turgutluspor, bu haftayı Karabiga Belediyespor karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetle 3 puanla kapatmıştı. Bay olduğu için bu hafta maça çıkmayacak olan Kasaba'da, 2 maçlık aranın ardından alınan 3 puanın keyfi yaşanıyor. Gaziemir Gençlik ve Somaspor maçlarından 5 puan kaybederek, 7 puanlık liderlik avantajı 2'ye düşen kırmızı siyahlılar, 1 haftalık araya galibiyetle girerek derin bir oh çekti. Turgutluspor Teknik Direktörü Hakan Şapçı takımının aldığı galibiyetin önemli olduğunu belirtti.
"HAVA ŞARTLARI BİZİ ZORLADI"
Maçı değerlendiren Şapçı: "Mutlak galibiyet almamız gereken bir deplasmandı. Rakibimizi iyi analiz ettik. Zaten ligin ilk devresinde de mağlup etmiştik. Hava ve zemin şartlarından dolayı çok zorlandık. Takımım bunları aşamayacak bir ekip değil ancak bu koşullarda emin olun futbol kolay oynanmıyor. Bu maçta bir kaza yapmamalıydık, yapmadık da. Galip gelmemiz gereken bir deplasmandan aldığımız 3 puan bize moral oldu. "dedi.
"HİÇ ŞÜPHEM YOK"
Takımının genel durumunu değerlendiren Şapçı: "Şampiyonluk yolunda bazı aksaklıklar, düşüşler yaşanacak ancak biz bunları atlatabilecek bir camiayız. 2 hafta puan kaybetsek de, bu maçla beraber yeni bir galibiyet serisine gireceğimize inanıyorum. Bu kulübe şampiyonluk yaşamaya geldim ve bunu başarmadan da bu sezonu tamamlamayacağım. 2. yarı daha istediğimiz performansa gelemedik ancak bunu kısa zamanda çözeceğimize emin olabilirsiniz. Ben oyuncularıma güveniyorum. Bay haftasında olduğumuz için maç oynamayacağız ki bu daha iyi hazırlanabileceğimiz anlamına geliyor. Bu boş haftamızı olabildiğince olumlu geçirip, ligin kalanında başka hata yapmayacağız. Kupaya sezon sonu ulaşacağımızdan hiç şüphem yok." şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim