HABER: MUSTAFA TATLI

TFF 1. Lig’de haftalardır galibiyete ve puana hasret kalan Manisaspor, pazar günü saat 19:00’daSivasspor’u ağırlıyor. Evinde 3, toplamda ise 5 maçtır kaybeden ve 7 maçtır üç puanı bir arada göremeyen Siyah-Beyazlılar, üzerindeki ölü toprağını atmak istiyor. Siyah-Beyazlılar, haftaya idman boykotunu sürdürerek başlamıştı. Çarşamba günü bir miktar ödemenin yapılmasıyla kriz sona ermiş, futbolcular, günler sonra idmana çıkmıştı. Birçok sorunla boğuşan Manisaspor, bu maçı artık çıkış maçı olarak görüyor. Sakatlığı bulunan Konde, takımdaki yerini alamayacak. Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemi Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını Kamil Çetin ve Murat Ergin Gözütok yapacak. Maçın 4. hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu. Manisaspor’un bu maç öncesinde 2 puanı bulunuyor, Sivasspor’un ise 11 puanı bulunuyor.

23. RANDEVUYA ÇIKACAKLAR

Manisaspor ile Sivasspor bugüne dek 22 kez kozlarını paylaştı. Bu maçlarda Manisaspor’un 7 galibiyeti bulunurken, Sivasspor’un ise 11 galibiyeti bulunuyor. 4 maç ise berabere bitti. Manisa’da oynanan maçlarda ise galibiyetlerde 4-4’lük eşitlik var. 3 maç ise berabere sonuçlandı. İki takım sezon başında Kızılcahamam kampında karşı karşıya gelmiş, Sivasspor Kerim’in golüyle sahadan 1-0 galip ayrılmıştı. İki takım 1. Lig’de ise 6 kez kozlarını paylaşırken, Manisaspor bu maçlarda 2 kez galip gelirken 2 maçı Sivasspor kazandı, 2 maç ise berabere bitti. 

SİVASSPOR MAÇINA PAHALI TARİFE

Manisaspor yönetimi, 30 Ekim Pazar günü saat 19:00’da, 19 Mayıs Stadyumu’nda Sivasspor ile oynanacak TFF 1. Lig 9. hafta karşılaşmasının biletlerini pahalı tarifesinden uyguladı. Spil Kale Arkası 20 TL, 1965 Kapalı Alt Tribünü 15 TL, Tarzan Tribünü 8 TL, Misafir Takım Tribünü 20 TL olarak belirlenen biletler, Passolig 19 Mayıs Stadyumu gişelerinden ve  www.passolig.com.tr web adresi üzerinden satışa çıktı. Taraftarlar, sosyal medyada bilet fiyatlarının bilerek yüksek tutulduğunu ifade ederek, “Resmen taraftar maça gelmesin istiyorlar!” yorumunda bulundular.
 
 
 

 
Editör: TE Bilişim