Haber: Hakan Agar
TFF 1. Lig'de 2. devrenin perdesi açılıyor. Bugün 18.30'da Manisaspor evinde Boluspor'u ağırlayarak siftahı yapacak. Devre arasını Antalya'da geçiren Tarzan, Manisa'ya geldiğinden beri düzgün idman yapamadığı için Kuşadası'na gitmişti. Antrenmanları Altınordu'nun tesislerinde yapan siyah beyazlılar, zorlu Boluspor mücadelesine hazır geliyor. 
EKSİK ÇOK
Transfer yasağının açılmasının çok uzun sürmesinden dolayı, transferleri geçe kalan Manisaspor, kadrosuna yeni kattığı oyunculardan yararlanamayacak. Manisaspor’da transfer edilen İsmail Haktan Odabaşı da imzayı attı. Gökhan, Umut ve İsmail'in lisansları yetişecek olmasına karşın bu isimlerin oynaması beklenmiyor. Tarzan'da eksik de çok görünüyor. Kaleci İsmail'in oğlunun ameliyatı dolayısıyla şehir dışında olması ve psikolojik durumu soru işareti olsa da, tecrübeli kalecinin sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor. İlk yarının son maçında oynayamayan ve devre arasını takımdan uzak geçiren Berk Neziroğluları'da Manisa'ya gelmesine karşın bu maçta görev alamayacak. Sarı kart limitine ulaşan Erman Bulucu da yerini Nuri'ye bırakacak. Hafif sakatlığı bulunan Sercan Türkeri ilk 11'de yer alacakken, takımda yedeği olabilecek oyuncuların hazır olmamasından dolayı gözler Ümit Yasin'e çevrilecek. Asıl problem hücum hattında yaşanıyor. Eneramo'nun takıma katılmaması, Konde ve Bakaki'nin menajerlerinin baskısıyla takımdan ayrılmalarının söz konusu olmasından dolayı bu oyuncular da maç kadrosunda yer almayacak. Bu koşullar altında Manisaspor'un ilk 11'inin şu şekilde olacağı tahmin ediliyor; İsmail, Emre, Nuri, Dimov, Sercan, Savaş, Metin, Hakan, Bahattin, Ozan, Mertan. 3 değişiklik hariç Manisaspor geçen senenin şampiyon kadrosuyla yer alıyorken, Boluspor da Manisa'ya motive geliyor. 
"YARALI BİR ASLANLA OYNUYORUZ"
Boluspor maçı öncesi konuşan Karafırtınalar, “Rakibimiz bizden önce oynadığı karşılaşmaların birinde deplasmanda 4, diğerinde ise kendi evinde 5 gol kalesinde görmüş. Canı yanmış bir takımla karşılaşacağız, yaralı bir aslanla oynayacağız. Boluspor zaten kadro kalitesi yüksek bir takımdı ve devre arasında da çok ciddi transferler yaptılar. Yeni transferlerinden ne kadarını oynatabilecekler bilmiyoruz. Rakibimizin analizi konusunda, hazırlık maçlarında oynattıkları ortalama bir kadro var ve çalışmalarımızı bunun üzerinden yapıyoruz. Bu maçın hazırlıkları çok iyi bir şekilde devam ediyor. Bizim onlardan daha çok puana ihtiyacımız. Eksiklerimiz var. Berk’in tedavisi devam ediyor, Erman cezalı durumda. Bakaki ve Konde kadro dışı. Bu oyuncuların hepside oynayan isimlerdi. İsmail’de oğlunun tedavi süreci nedeniyle aramıza yeni katılacak ve iki günlük antrenmanla maça çıkabilecek. Elimizden gelenin en iyisini yaparak, alt bölgeden bir an önce uzaklaşmak istiyoruz.” diye konuştu.
BOLU İDDİALI
1. Lig'de en iddialı takımlardan birisi de Boluspor olarak dikkat çekiyor. Oynadığı 16 maçta 6 kez mağlup olmasına karşın 26 puanla 5. sırada yer alan kırmızı beyazlılar, Play-Off mücadelesinin içerisinde yer alıyor. Kadrosunda eski Brezilya Milli Takım oyuncusu Andre Santos'u bulunduran Bolu, transfer dönemini boş geçmedi. Kadrosuna Guido Koçer, Kadir Bekmezci, Abdülkadir Özdemir, Alim Öztürk ve Mitchell te Vrede'yle güçlendiren Bolu, iddialı bir kadro oluşturmanın özgüveniyle sahaya çıkacak. 8 Ocak'ta Giresunspor'la hazırlık maçında kendisini son kez test eden ekip, maçı da 3-0 kazanmıştı. Forvet oyuncusu Poepon, takımın en hazır oyuncusu olarak son maçta dikkat çekti. Ligde son 7 maçta 5 kez mağlup olan ve oynadığı son 2 maçta kalesinde tam 9 gol gören Boluspor, bu mağlubiyetleri Manisa'da unutmaya çalışacak. Deplasmanda oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet alan ekip, 9 kez gol atarken 11 kez kalesinde gol gördü. Kadroda 19 yaşındaki Diarra 4 golle savunmayı ileriye taşırken, Andre Santos 6, Poepon da 11 kez rakip fileleri havalandırdı. Boluspor'un teknik direktörlüğünü Fuat Çapa yapıyor. Manisaspor-Boluspor mücadelesi bugün 18.30'da 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak. Maçın hakemliklerini Serkan Tokat, Oğuz Terzi ve Mehmet Salih Mazlum yapacak. TFF 1. Lig'de 2. devrenin perdesi açılıyor. Bugün 18.30'da Manisaspor evinde Boluspor'u ağırlayarak siftahı yapacak. Devre arasını Antalya'da geçiren Tarzan, Manisa'ya geldiğinden beri düzgün idman yapamadığı için Kuşadası'na gitmişti. Antrenmanları Altınordu'nun tesislerinde yapan siyah beyazlılar, zorlu Boluspor mücadelesine hazır geliyor. 
Editör: TE Bilişim