ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Futsal İl Birinciliği, Atatürk Spor Kompleksi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan final grubu maçları ile son buldu. Grubunun favorisi olan Spor Lisesi, son maçında Salihli İmam Hatip Lisesi’ni 5-0 mağlup ederek Manisa’nın en büyüğü oldu. Spor Lisesi’ni zafere taşıyan golleri Kenan (2), Ali (2) ve Abdullah kaydetti. 63 takım arasında şampiyonluğunu ilan eden Spor Lisesi, ilimizi Türkiye Şampiyonası Yarı Finalleri’nde temsil etme hakkını kazandı.

YILDIRIM: “3 FARK YETİYORDU 5 OLDU”

Salihli ekibi önünde iyi futbolu bol gollü galibiyetle süslediklerini belirten Antrenör Abdulmuttalip Yıldırım, “Final grubunda son maça kadar her takımın şansı vardı. Bizim şampiyon olmamız için Salihli İmam Hatip maçını 3 farklı kazanmamız gerekiyordu. Oyuncularım, sahaya çıkıp 2 fazlasını daha atıp gerekeni yaptılar. Hepsini yürekten kutluyorum” dedi.

“HER ŞEY 11 GOLLÜ YENİLGİYLE BAŞLADI”

Okulda futbola çok ilgi olduğunu bu nedenle futsala adapte olmakta güçlük çekildiğinin altını çizen Yıldırım, “Turnuvanın başında Hasan Türek Lisesi’ne 11-0 yenilince çocuklar dışarda baya kızdırılmış. Spor Lisesi 11 gol yer mi? gibi eleştiriler olunca olayı sahiplendiler. Enteresan bir şekilde geri dönüş oldu. O maç belki de kırılma anıydı diyebilirim. Oyuncularım, farklarını ortaya koyup Spor Lisesi’ne büyük bir gurur yaşattı. Ne kadar gurur duysak azdır” dedi.

Editör: TE Bilişim