Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası, 13-17 Temmuz 2016 tarihleri (13-15 Temmuz 4 takımlı gruplar, 13-17 Temmuz 5 takımlı gruplar) arasında 29 grup merkezinde toplam 129 takımın katılımıyla oynanacak. Grup birincileri ve 5 takımlı grupların en iyi 3 ikincisi bir üst tura çıkma hakkını elde edecekler. Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası ise 23-27 Temmuz 2016 tarihleri (23-25 Temmuz 4 takımlı gruplar, 23-27 Temmuz 5 takımlı gruplar) arasında 19 grup merkezinde toplam 89 takımın katılımıyla oynanacak. Grup birincileri ve 5 takımlı grupların en iyi 5 ikincisi bir üst tura çıkmaya hak kazanacaklar. En iyi ikincilerin belirlenmesinde takımların gruplarında elde ettiği puanlar, puan eşitliği halinde gol averajı, gol averajı eşitliği halinde ise attığı gol sayısı dikkate alınacak.

GENÇ KIZLARDA 3 TEMSİLCİMİZ

8 Eylül Stadı’nda oynanacak Manisa grup merkezinde Esnaf Gençlikspor, Gençlerbirliği ve Soma Zaferspor takımları ilimizi temsil edecek. Balıkesir Harp-İşspor’un da katılacağı 4’lü grupta müsabakalar, heyecanlı geçmeye aday.

YILDIZ KIZLARDA BÜYÜKŞEHİR DE VAR

Yıldız Kızlarda ise 8 Eylül Stadı’nda oynanacak grup merkezinde Esnaf Gençlikspor ve Soma Zaferspor İle birlikte Manisa Büyükşehir Belediyespor’un da yer alması dikkat çekti. Bozüyük Halk Eğitim ve Bozüyük İdmanyurdu takımları da bu grupta yer alıyor.

 
Editör: TE Bilişim