Manisa Süper Amatör Ligin de 2013-2014 sezonu hafta sonu oynanan karşılaşmalarla start aldı.

Geçen yıl BAL Liginin kapısından dönen Kırkağaç Acaridman, ligde ki ilk maçında sahasında karşılaştığı Turgutlu İstasyongücü'ne gol yağdırırken, iddiasını da daha ilk maçtan gösterdi.
Kırkağaç Şair Eşref Stadında oynanan karşılaşmaya siyah beyazlılar, Selim, Soner, İlker, Nusret, Barış, Emir, Umur, Tufan, Hayati Mert, Güray, Ziya, Turgutlu İstasyongücü ise Kadir, İbrahim, Hüseyin, Dozvan, Yahya, Ali, Mervan, Selçuk, Rezzan, Mehmet, Mert on birleriyle başladı.
Karşılaşmanın ilk düdüğüyle birlikte rakip kaleyi abluka altına alan Kırkağaç Acaridman, ilk yarıda Turgutlu İstasyongücü'ne sahayı dar etti.
Muhteşem bir futbolla, taraftarlarına resital izleten ev sahibi ekip 3 ve 5.dakikalarda Hayati Mert'in iki golüyle önce 2-0'ı, sonrada 15'te Ziya ile 3-0'ı yakaladı.
İlk 15 dakikada üç farklı öne geçerek taraftarlarını mest eden ev sahibi ekip, 40'da İlker'le farkı dörde çıkardı ve devreyi de 4-0 önde kapadı.
2.yarıya da iyi başlayan ekip Kırkağaç Acaridman’dı.
54'de sahanın yıldızı Hayati Mert attığı güzel golle kendisinin üçüncü, takımının ise beşinci golünü rakip ağlara gönderdi. 5-0
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşmada Kırkağaç Acaridman’ın 5-0’lık üstünlüğüyle son buldu.
Stad: Şair Eşref
Hakemler: Mehmet Şibal *** Adil Ekinci *** Mustafa Ali Elver ***
Kırkağaç Acaridman: Selim *** Soner *** İlker **** Nusret *** Barış *** Emir ***(58 Ahmet Cura **) Umur ***(72 Sinan *) Tufan *** Hayati Mert ****(80 Hamza *) Güray **** Ziya ****
Turgutlu İstasyongücü: Kadir * İbrahim * Hüseyin * Dozvan * Yahya * Ali * Mervan * Selçuk * Rezzan * Mehmet * Mert *
Goller: 3, 5 ve 54 Hayati Mert, 15 Ziya, 40 İlker (Kırkağaç Acaridman)
Sarı Kartlar: Hayati Mert, Ahmet Cura(Kırkağaç Acaridman)

Editör: TE Bilişim