HABER-MUSTAFA TATLI

Bu sezon oynadığı pozitif futbolla izleyenlere seyir zevki veren Manisaspor U19 Takımı, geçen hafta Altay maçındaki şansızlığını Fethiyespor karşısında kırdı. 8 Eylül Sahası’nda konuk ettiği rakibini her iki yarıda bulduğu gollerle yenen Siyah-Beyazlılar, güzel bir galibiyete imza atarken, yine etkili oyunuyla gelecek için umut verdi.

AHMET-ASIM ŞOV
Şiddetli lodosta futbol oynamanın çok zor olduğu hava koşullarında iyi mücadele ortaya koyan Manisaspor, 41’de aradığı golü buldu. Batuhan’ın soldan frikiğinde Ahmet Ödemiş kafayla topu ağlarla buluşturdu: 1-0. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda rüzgara karşı oynayan Tarzan, 57’de Asım’ın sağ kanattan şık pası sonrasında Ahmet’le farkı 2’ye çıkardı: 2-0. Bu golden sonra iyice rahatlayan Manisaspor, kalan dakikalarda üçüncü golü buldu. İkinci golün asistini yapan Asım, 80’de ağları sarsarak maçın skorunu belirledi: 3-0. 

MANİSASPOR:3
FETHİYESPOR:0
SAHA: 8 Eylül
HAKEMLER: Yiğit Özaydın, Kani Yıldırım, Yiğit Başkesen
MANİSASPOR U19: Yağızcan, Mehmet Türker, Turhan, Kürşat, Okan, Ali Kazım, Asım, Levent, Ahmet Ödemiş (dk. 83 Kenan), Batuhan (dk. 75 Tayfun), Mevlütcan (dk. 70 Orhun)
FETHİYESPOR U19: Burak, Faruk, Mert Can, Kenan, Çağatay, Halil, Zafer, Esat, Hakan, Mustafa, Abdulkadir
GOLLER: DK. 41-57 Ahmet, dk. 80 Asım (Manisaspor) 

 
Editör: TE Bilişim