1. Amatör Lig’de oynayan 1975 Maltaspor, Antrenör Aygün hoca ile bir yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine, 1975 Maltaspor Başkanı Bayram Kokulu, Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Tufan Akan, Kulüp Yöneticilerinden Aydın Uyanık ve Mecit Osmanlı katıldı.

AYGÜN HOCA DEĞER VERDİĞİMİZ BİR İNSAN

İmza töreninde konuşan Basın Sözcüsü Tufan Akan, “Bugün bizler için önemli bir gün. 1975 Maltaspor olarak yeni yıla bugün atacağımız imzalarla başlayacağız. Camia olarak Aygün hocamızla uzun yıllar birlikte olmak istiyoruz. Aygün hocamız hem bizim için hem de Manisa için çok kıymetli bir insan. Kendisini uzun yıllar önce 93-97 sezonunda profesyonel futbol hayatından beri Manisalı olarak takip ediyor kendisine destek veriyorduk. Şimdi de kendisi ile hocamız olarak çalışma fırsatına eriştik. Takımız 1975 Maltaspor 2.Amatör Lig’de ciddi anlamda play-ofa kadar kaldı ve bir üst lige çıkma adına ciddi anlamda mücadele verdi.   Bunu bu sene başaramadık ama şuan daha profesyonel ve daha iyi kadrolarımızla hocamızla bugün itibariyle yapacağımız anlaşma ile hızlı bir giriş yapacağız ve umuyorum ki 2016-1017 sezonunda bir üst lige çıkacağız diye ümit ediyoruz.”swsi.  

MALTASPOR CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN

Kulüp Başkanı Bayram Kokulu ise yaptığı konuşmasında “Aygün hocamızla yaptığımız anlaşmamız inşallah hayırlara vesile olur. Umarım yeni sezonda da başarılı bir çalışma ortaya koyarak bir üst lige adım atmak istiyoruz. 1975 Maltaspora ve Malta camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum.”ifadelerini kullandı.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Antrenör Aygün Taşkıran ise “Öncelikle bir futbol adamı olarak, bizim de buralardan yetiştiğimiz,çocukluğumuzun  Maltasporun alt yapısında geçtiği, A takımına kadar yükseldiğimiz ve buralardan Fenerbahçe’ye kadar gittiğimiz bir kapımızdı. Maltaspor bizim kendi öz takımımız. İnşallah, bizde MAltaspor’u daha yüksek yerlere gitirebilmemiz için uğraşacağız. Bir önceki ve geçen sene bu adım atıldı.  İlk senesinde şampiyon oldu. Şampiyon olmak için takımızı sahiplendik. En büyük hedef ne ise oraya kadar gideceğiz inşallah. Bu anlaşmamız camiamıza hayırlı olsun.”diye konuştu.  
 

Editör: TE Bilişim