HABER - MUSTAFA TATLI

Ligin 14. Haftasında ağırladığı Aydın 1923’ü Bahattin ve Nuri’nin golleriyle 2-1’lik skorla aşan Manisaspor, topladığı 31 puanın 19’unu iç sahada aldı. İç sahada Kartalspor (1-0), Eyüpspor (1-0), Amedspor (2-1), Tokatspor (2-1), Keçiörengücü (2-1), Aydın 1923 (2-1) galibiyetleri alan Siyah-Beyazlılar, tek puan kaybını Ankara Demir (0-0) karşısında aldı. İç sahada oynadığı 7 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik alan Tarzan, bu kulvarda da Kocaeli Birlikspor’un 2 puan önünde zivrede yer alıyor. Rakip ağlara 10 gol atıp kalesinde 4 gol gören Manisaspor, iç sahadaki başarılı grafiğiyle rakiplerine fark atıyor.

BAHATTİN OZAN’I YAKALADI

Manisaspor’un hücumdaki silahları Bahattin ve Ozan Sol 4’er golle sıralanıyor. Son haftaların formda golcüsü Bahattin, Aydın maçında da ağları sarsarak Ozan Sol’u yakaladı. Stoper Nuri Terliksiz de bu sezon ilk golünü kaydetmiş oldu.

TUZLA MAÇINDA YEDEKLER OYNAYACAK

Siyah-Beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası’nda 2 Aralık Çarşamba günü saat 13:00’de deplasmanda oynayacağı Tuzlaspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Taner Taşkın, yaptığı açıklamada, “Takımda ilk on birde görev alan 8 oyuncumu Manisa’da bırakacağım. 3 tane oyuncumuzu hamle için kupa kadrosuna alacağım. Oynama şansı bulamayan ve az görev alan oyuncularımızla Tuzlaspor maçına çıkacağız. Turu geçmek için elimizden gelen her türlü mücadeleyi vereceğiz. Kazanırsak çok sevinmeyeceğim, kaybedersek de çok üzülmeyeceğim bir maç olacak. Bizim bütün düşüncemiz lig” dedi.

Editör: TE Bilişim