ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’da bu hafta ilginç bir gelişme yaşandı. Hem A takımının hem de U21 takımının Giresun deplasmanına eksik esame listesi ile çıktığı kaydedildi. Yoğun bir hazırlık sürecinden geçen ve yaptığı transferlerle kadrosunu genişleten Manisaspor’un 2-1 yenildiği Giresun randevusunda esame listesinde 17 oyuncunun yer alması dikkat çekiciydi. Teknik Patron Taner Taşkın’ın 18 kişilik listeyi 17 kişi oluşturduğu gözlenirken, aynı sıkıntının da U21 kadrosunda yaşandığı öğrenildi. A takımın maçından önce Giresun ile karşılaşan ve 1-1 berabere kalan U21 Takımı’nın 14 kişilik oyuncu kadrosuyla mücadele ettiği kaydedildi.

EVLİVAN: “OKUL MAÇLARI DOLAYISIYLA…”

Manisaspor Gençlik ve Geliştirme Program Sorumlusu Metin Evlivan, kadrolarındaki oyuncuların birçoğunu okul maçlarına gönderdiklerinin altını çizerek, “Okul maçları programının çakışmasından ötürü bu hafta böyle bir sıkıntı yaşadık” dedi.

KÜÇÜKER: “UÇAK JESTİNE JESTLE KARŞILIK VERDİK”

Giresun’a otobüsle gitme durumlarının olduğunu ancak yönetimin kendilerine uçak jesti yaptığını belirten U21 Takımı Teknik Sorumlusu Niyazi Küçüker ise 21-22 saat yola karşılık yönetimin bu jestine 16 kişilik liste yaparak karşılık verdiklerini belirterek, “4 futbolcumuzu Spor Lisesi ile Çanakkale’deki grup müsabakalarına göndermiştik. 2 futbolcumuz da kart cezalısıydı. A takımdan İsmail Köse son anda sakalandı, Melik de bizdeydi. Taner hoca Melik’i a takım kadrosuna isteyince bizde gönderdik, o yüzden bir kişi daha eksildik. Hiçbir problem yok. Kafilemiz daha önce yardımcılarla beraber normalde 20 kişiydi. Bizde bu jeste karşılık kulübü maddi anlamda daha da rahatlatalım diye 16 kişilik kafile listesi yaptık” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim