ÖZEL HABER: HAKAN AGAR / SON DAKİKA TRANSFERİ
Manisaspor'da yeni sezon öncesi kadrodaki kayıplar sürüyor. Daha önceden bir çok ismi elinden kaçıran ve transfer politikasıyla şu ana kadar eleştiri okları üzerine çevrilen yönetim, idmana çıkacak oyuncu bile bulamayınca takıma 2 günlük izin vermişti. Yönetimin geçen sezon forma giyen oyunculara gösterdiği yaklaşım eleştirileri de yanında getirmişti. Birçok futbolcu takımdan ayrılmasının ardından belirsizliği süren Erman Bulucu'nun durumu da açıklığa kavuştu. 
ANLAŞMA SAĞLANDI
Manisaspor'da kalmak istediğini defalarca dile getiren tecrübeli stoper, yönetimden istediği ilgiyi göremeyince rotasını başka kulüplere çevirdi. Edinilen bilgiye göre 1 Süper Lig, 3 de 1. Lig ekibiyle görüşme halinde olan Bulucu'nun, uzun süredir görüşme halinde olduğu Elazığspor'la anlaşmaya vardıktan sonra imzaya gittiği öğrenildi. İstanbul'da Elazığspor yöneticileriyle biraraya gelen 28 yaşındaki tecrübeli stoper, yeni takımıyla 2 seneliğine anlaştı. 
HEM KUPA KALDIRDI, HEM TAKIMI LİGDE TUTTU
Manisaspor kariyerinde 51 maçta forma giymeyi başaran Erman Bulucu, kısa sürede takımın değişilmezlerinden biri haline geldi. Akhisar doğumlu olup, 2007-2008 sezonunda Manisaspor A Takımı'yla beraber antrenmanlara çıkan Erman için siyah beyazlı formayı ilk giyiş anı 2015-2016 sezonunun 2. haftası olan 3-2'lik İnegölspor maçı oldu. O sezon kupada 2, ligde 24 maçta forma giyen ve bazı maçlarda son anlarda pivot santrafor olarak ileriye çıkan Erman 3 golle sezonu tamamlayıp, şampiyonluk yaşayan takımda büyük paya sahip oldu. Geçtiğimiz sezonun başlarında yedek kulübesinde olan Erman, takıma dahil oluşuyla beraber yenilmesi zor bir takım haline gelen Manisaspor'da kritik bir role sahip oldu. Bulucu kupada 1, ligde 25 maçta forma giyerken, 3 gol kaydetti. Gol attığı 3 maçta da takımının puan kopartmasını sağlayan golü kaydeden Erman, 1-1 devam eden Balıkesirspor maçının 85. dakikasında attığı müthiş kafa golüyle takımının ligde kalışını perçinlemiş ve dikkatleri üzerine çekmişti. 2 senedir gösterdiği başarılı performansa karşın, sözleşmesinin bitmesiyle beraber takımdan uzaklaşan Erman'a yönetim bir adım atmayınca tecrübeli oyuncu yuvasından ayrılmış oldu. Bulucu bundan sonraki 2 sezon Elazığspor forması için ter dökecek. Hakan Ağar
Editör: TE Bilişim