ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Manisaspor’da Abdullah Mergen’in listesinde yer alarak yeni yönetimde görev alan Erkan Öztürk, kısa bir süre önce Devlet Bahçeli tarafından Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak göreve getirilmişti. Siyasi olarak aktif bir rol üstlenen Öztürk’ün, etik değerler açısındanManisaspor Yönetimi’nden istifa edip etmeyeceği konuşulmaya başlandı.
MERGEN: “KARAR KENDİSİNİN”
Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, asbaşkanlık ve basın sözcülüğü görevini layık gördükleri Erkan Öztürk’ün, MHP İl Başkanı olmasına memnun kaldıklarını belirterek, “Kulübün başkanı olarak benim istifayı isteme gibi bir düşüncem yok. Biz kendisinin il başkanı olmasından memnun kaldık. Ancak bu konuda kararı kendisine bırakıyoruz. Belki yoğunluktan ötürü asbaşkanlık ve basın sözcülüğü görevini bırakabilir. Belki de yöneticilikten istifa edebilir. Maalesef bu tip konular, Manisa’da sorun ediliyor” diye konuştu.
ÖZTÜRK: “İSTİŞAREYLE SAĞLIKLI BİR KARAR ALACAĞIZ”
Manisaspor Asbaşkan-Basın Sözcüsü ve MHP İl Başkanı Erkan Öztürk ise partideki görevine yeni başladığını belirterek, acele bir karar almak istemediklerini söyledi. Öztürk, ”Partideki görevime yeni başladım. Şuanda vereceğimiz her karar sağlıklı olmaz. İlerleyen günlerde bu daha da netleşir. İstişareye önem veririm. Hem siyasi açıdan hem sportif açıdan yapacağımız istişarelerle en doğru karar verilecektir” dedi.

 
Editör: TE Bilişim