ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, tüm sorumluluğu üzerine aldı. Yeni sezonda çok farklı bir Büyükşehir izlettireceklerinin sözünü veren tecrübeli çalıştırıcı, “Başarı hepimizin, başarısızlık benim” dedi.

“BU LİGİN GERÇEĞİNİ ÖĞRENDİK”
Transferde 3. Lig’in yapısına göre hamleler yaptıklarını kaydeden Eriş, “Geçtiğimiz sezonun performansına bakarsak hiçbirimiz başarılı olamadık. Bu sene feda yılındayız. Maddi sıkıntımız yok ama biz bunu yönetim kurulumuza önerdik. Bütün başarısızlıkta kimseye topu atan biri değilim. Geçen yıl 3. Lig hakemlerine bir serzenişim olmuştu, maalesef kötü hakemlerdi. Transferde sağlam adımlar atacağız. Tecrübelerime dayanarak çok üst liglerden oyuncu bakma çabasında değilim. Çünkü bu ligin gerçeğini öğrendik. Bu sezon ile ilgili biraz daha bu ligi bilen, bu liglerde savaşmış, şampiyonluklar yaşamış, play offlar oynamış oyuncularla görüşüyoruz. Bugüne kadar 16-17 oyuncu ile görüştük. Eğer anlaşabilirsek bu kardeşlerimizle yola devam etmek istiyoruz. Tunç Behram ile görüşmemiz oldu. Diyarbekirspor’un sözleşmeli bir oyuncusu. Bonservisini almak ona düşer. Alper Akçam, Savaş Polat, Barış Ataş listemizde. Manisaspor’da Barbaros’la görüşüyoruz. Bu sene bonservis bedeli vererek oyuncu alma taraftarı değiliz. Bu ligin oynayan oyuncularına yöneldik. İç transferde Süleyman Kapan dışında düşünüp de kalmasını istediğimiz bütün oyuncularla anlaştık. Geçen sezon 40 oyuncu geldi. Bu sene 23 kişilik kadromuz olacak. Hamza ve Harun gibi genç oyuncular bu sayıya dahil olacak, Ferdi için belki bir yerde oynamasına izin verebilirim” dedi.

“ÇOK FARKLI OLACAĞIZ”
Teknik Patron Eriş, artık daha deneyimli,  daha konsantre olmuş bir takım izlettireceklerini ifade ederek, “Geçen sene lige muallakta başlanmıştı, bu sene böyle bir tereddüt olmayacak. Hedefimiz şampiyonluk. Bunu başarmak için çalışacağız. Çok daha farklı bir Büyükşehir Belediyespor olacak. Herkesin üzerine düşen görevi bu sene çok daha farklı yapma mecburiyetinde olduğunu düşünüyorum. Hazırlıklara 11 Temmuz’da başlayacağız, 3 Ağustos’a kadar Manisa’da çalıştıktan sonra Kocaeli Kartepe Kampı’na gideceğiz” diye konuştu.

 
Editör: TE Bilişim