ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa Büyükşehir Belediyespor, cumartesi günü konuk olacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını tamamlayıp kente hareket ederken,  Teknik Direktör Levent Eriş, Play-Off yolundaki rakibini haftalardır şans vermediği Gökhan Artun’la vurmayı planlıyor.

ÖZEL OLARAK İLGİLENDİ

Eriş’in ilk göreve başlarken, vazgeçemediği isimlerden biri olan ve daha sonra yedek kulübesine çektiği genç oyuncunun, Sakaryaspor maçında ilk 11’de olması bekleniyor. Eriş, yarı sahada yapılan taktik çalışmasında genç orta saha oyuncusu ile özel olarak ilgilendi ve onu as takımda oynattı. Tecrübeli çalıştırıcı, sol kanatta görev vermeyi düşündüğü Gökhan için oyunu durdurarak bol bol uyarılarda bulundu. En son 16. haftada 2-0 kaybedilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçında 11’de şans bulan Gökhan, sırasıyla Denizli Büyükşehir Belediyespor, Ayvalıkgücü, Gaziosmanpaşa, Sancaktepe ve Yomraspor maçlarında sonradan oyuna girmişti. Eriş ayrıca çalışmanın ikinci bölümünde Ferdi Elmas’ı da bu kanatta denedi.

TRABZON BÖLGESİ HAKEMİ YÖNETECEK

Öte yandan Büyükşehir Belediyespor’un sahaya; İlker Avcıbay, Kaan Aşnaz, Emrecan, Şemsettin Ender, Süleyman Numan, Ahmet Kaan, Özgür Kedikli, Süleyman Kapan, Berkin Kamil Arslan, Gökhan Artun ve Mustafa Tiryaki 11’iyle çıkması bekleniyor. Saat 13:30’da Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Trabzon bölgesi hakemi Tolga Sancak yönetecek.

Editör: TE Bilişim