Geçmişte Manisaspor’un başarısından büyük etken olan ve takımın kaptanlığını da üstlenen  kaleci İlker ile çok sayıda deneyimli futbolcuyu kadrosuna dahil ederek lige başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktör Levent Eriş ve Sportif Direktörü Bülent Ataman ile başarıyı yakaladı.
3. Lig 2. Grupta 9 puanla 4. Sırada yoluna devam eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, oynadığı 5 haftada Derincespor’un 4-1 ve son olarak ta Yeşil Bursaspor’u 2-1 yenerken 3 beraberlikle liderin iki puan ensesinde zirve yarışına ortak oldu.
Bu hafta Çatalcaspor deplasmanında üç puan arayışında olacak olan Manisa’nın yeşil beyazlı takımı zirveye doğru yolculuğunun tadını çıkartmaya devam ediyor.
Teknik Direktör Levent Eriş, galibiyetten dolayı tüm futbolcularını tebrik ederken “Geçen sezon gerçekten kötü bir süreç yaşadık. Fakat bu sezon takımı bizzat kendi ellerimle kurdum. Şu anda başarılı sonuçlar alıyoruz. Bu sezonda zorlu olabilir ancak biz her maça ayrı bir önemle hazırlanıyoruz. Sezonun sonunda lider olarak 2. Lige çıkmayı hedefliyoruz. Başka bir hedefimiz yok” dedi
   
BAŞKAN ERGÜN FUTBOLCULARI KUTLADI
 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı takımının maçlarını büyük bir heyecanla tribünden izlerken takımın elde ettiği galibiyetlerle keyifleniyor. Yeşil Bursaspor maçından üç puanla elde eden futbolcuları soyunma odasına girerek tek tek kutladı. Başkan Ergün “Henüz yolun başındayız. Ligden lider çıkacağınızdan hiç kuşkum yok. İşi sıkı tutmanız yeterlidir” dedi
 
 

 
Editör: TE Bilişim