Hakan Şapçı’ya tahammül edilememesinin faturası ağır oldu. Büyükşehir Belediyespor’un başında 78 maçta sadece 4 kez yenilen bir Şapçı gerçeği vardı. Büyükşehir, son 3 yılda görmediği mağlubiyet sayısını Eriş’le 2 ayda gördü

 

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a da yenilerek Levent Eriş’le 11 maçında 5. yenilgisini aldı. Sezonluk 650 bin liraya imza atarak şaşalı bir şekilde takımın başına getirilen tecrübeli çalıştırıcının karizmasını gelen giden çiziyor!

HİÇBİR ŞEY YAPAMIYOR

Belediyespor’un başında 11 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi alan Eriş, kötü gidişata engel olamazken, Maraş maçının son anlarında yine kulübeye gömüldü. Maç boyu hiçbir direktifi işe yaramayan, oyuncularına göstermelik “aferin” çeken Eriş, kendisine güvenen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü üzmeye devam ediyor. Başkan Ergün, daha fazla dayanamayıp ikinci golün ardından stadı terk etti.

YENİLMEYİ ALIŞKANLIK YAPTI

Takımın 9 maç üst üste kazanamaması bir yana yenilmeyi de alışkanlık haline getirmesi, kulüpte geleceği karanlık bir hale getirdi. Altyapıdan gelen yetenekleri de kullanmayıp bildiğini okumaya devam eden Eriş, devre arasında Büyükşehir’e yüklü bir maliyet daha çıkarmaya hazırlanıyor. Göreve gelir gelmez 4 oyuncunun biletini kesen Eriş, hatalarıyla baş başa kaldı.

ŞAPÇI 3 YILDA 4 KEZ YENİLMİŞTİ

Ligin ilk 4 haftasında görevine son verilen Hakan Şapçı, Belediyespor ile çıktığı 78 maçta 51 galibiyet, 23 beraberlik ve 4 yenilgi almıştı. Eriş ise sadece 2 aylık süreçte 5 yenilgi aldı, Büyükşehir’i darmadağın etti.

Editör: TE Bilişim