ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI 

Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, Alaşehir Belediyespor ile oynanan hazırlık maçını izledikten sonra Sarı-Siyahlı kurmaylar ile bir araya geldi. Alaşehir Belediyespor Başkanı Derman Özdemir, yöneticiler ve teknik heyet ile durum değerlendirmesi yapan Başkan Ergün, Büyükşehir Belediyespor olarak tüm amatör takımların yanında olduklarını söyledi. 

“BU HEYECANI İYİ BİLENLERDENİM” 

Başkan Ergün, fırsat buldukça amatör takımlarla hazırlık maçı yaptıklarını belirterek, “Alaşehir Belediyespor bizden böyle bir talepte bulununca Levent hocamız, bunu kabul etti. Hem onlar için güzel bir antrenman oldu hem de Yunusemre Belediyespor teknik direktörü Sedat Öngider kardeşim ile Donatımspor’un teknik direktörü Metin Taşkın hocamız da rakiplerini izleme fırsatı buldu. Hep beraber güzel bir ortam oluştu. Sarıgöl ile birlikte tüm takımlara başarılar diliyoruz. Bizlerde Süper Amatör Lig’deyken Play-Off heyecanını yaşamıştık. Bu heyecanı iyi bilenlerdenim. Sonuçta bir emek veriliyor. Maçlarımızın saatleri çakışmazsa Play-Off maçlarını izleyeceğim. Amatör maçları izlemekten büyük keyif alıyorum. Her ne kadar profesyonel bir kulüp olsak da onların sıkıntılarını bilen bir yönetim kuruluna sahibiz. Futbolun üstü de altı da her şeyi bir. Emek ve çaba istiyor. Bütün kulüplerin elimizden geldiğince yanlarında olmaya çalışıyoruz” dedi. 

“MANİSA CİDDİ POTANSİYELE SAHİP” 

Manisa’nın futbolda önemli potansiyele sahip olduğunun altını çizen Ergün, “Biz istiyoruz ki bizden sonra da profesyonel lige çıkan merkez veya ilçe takımları olsun. Çünkü Manisa, sporda ciddi bir potansiyele sahip. Futbolda da öyle. Trabzon örneği karşımızda. ‘1461’ler, ‘Yomra’lar, ‘Ofspor’lar varsa bizim neden olmasın? Birlik ve beraberlik içinde bu sayıyı ne kadar artırırsak bu hepimizin işine yarar” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim