ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’un altyapısından yetişip Balıkesirspor’a transfer olan Eray Ataseven’den eski takımına büyük fedakarlık!.. Genç yetenek, 110 bin TL’lik alacağının yarısını Siyah-Beyazlı kulübe bağışladı. Başkan Abdullah Mergen ve İkinci Başkan Mustafa Karakaş ile bir araya gelen Eray’ın geçen sezon ki 110 bin liralık alacağından 55 bin lirayı kulübe hibe ettiği ortaya çıktı.

HEM BONSERVİS KAZANDIRDI HEM DE ALACAĞINI BAĞIŞLADI

Bilindiği gibi Eray Ataseven, sezon başında Bülent Cevahir ve Murat Gürbüzerol ile birlikte toplam 2 milyon 750 bin TL karşılığında Süper Lig’e yükselen Balıkesirspor’a transfer olmuştu. Manisaspor’dan ayrılırken kulübüne ciddi bir para kazandıran Eray, bu kez de alacağının yarısını bağışlayarak büyük bir jest yaptı.

“BURALARA MANİSASPOR SAYESİNDE GELDİM”

Manisaspor’un yetiştirdiği değerlerden biri olan genç yetenek, bu örnek hareketiyle camianın bir kez daha takdirini kazanmış oldu. Eray Ataseven, alacağının yarısını kulübe hibe ettiğini doğrulayarak, “Buralara Manisaspor sayesinde geldim. Kulübün yaşadığı zorlukları biliyorum. Bu yüzden alacağımın yarısını bağışladım. Üzerimde emeği olan herkese tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim