Manisa'da engelli bireyler ve aileleri, kısa bir süre önce istifasını açıklayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman'ı ziyaret etti. Savaş Duman,  engelli çocuklarla yakından ilgilenerek aileleri ile sohbet etti.
Buluşmada aileler, Savaş Duman'ın görevi süresince engellilere yönelik yaptığı çalışmaların çok faydalı olduğunu belirtti. Aileler, istifa açıklamasından duydukları üzüntüyü de dile getirerek, kendilerine verilen desteklerden dolayı Savaş Duman'a teşekkür etti.
Göreve geldiği ilk günden bu yana engellilerle ilgili önemli sportif çalışmalar hayata geçiren ve sporda engellerin kaldırılması için birçok çalışma yapan Dr. Savaş Duman ise " Engelli kardeşlerimiz için daha fazla çalışarak onlar için önemli işler yaptık. Engelli Sporcular Koordinasyon Merkezi'ni açtık. Tabi bunlar hep ekip işi ile oldu. Her zaman destek olmaya çalıştım. Onların mutluluğu ile bende mutlu oldum. Engellilere yönelik yaptığım çalışmalarla inşallah siz ailelerde mutlu olmuşsunuzdur" diye konuştu.

 
Editör: TE Bilişim