2006 yılında profesyonel kariyerine Manisaspor'da başlayan İşçiler, sırasıyla İzmirspor, Balıkesirspor ve son olarak da Aydınspor 1923 formaları giydi. İşçiler, Aydınspor 1923 takımıyla 3. lig şampiyonluğu yaşadı. 

Turgutluspor Irlamaz Tesisleri'nde yapılan imza töreninde Turgutluspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Muhammed Ali Eruysal da hazır bulundu. Kendisini kırmızı-siyahlı yapan imzayı atan 25 yaşındaki genç oyuncu, Turgutluspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu ve kendini evinde hissettiğini ifade etti.

Emre İşçiler, "Turgutluspor kulübü ile daha önce birçok anıldım ancak o zamanlar nasip olmadı. Turgutluspor forması giymek bana şimdi nasip oldu. Buradaki başkanımız ve yönetici ağabeylerimiz çok samimi ve sıcak isimler. Kulüpte bir ağabey-kardeş ilişkisi var. Ben Manisalıyım ve Turgutluspor benim kendi kentimin takımı, Turgutluspor'u hak ettiği yerlere taşımak için bütün takım arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız. PTT 1. Lig için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Emre İşçiler'i daha önceden bildiklerini ve beğendiklerini dile getiren Turgutluspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Muhammed Ali Eruysal, teknik heyetin raporu doğrultusunda transferin gerçekleştiğini belirtti.

Emre'nin oldukça yetenekli ve çalışkan bir isim olduğunu vurgulayan Eruysal, "Emre bildiğimiz ve takip ettiğimiz bir isim. Takımımıza katkı sağlayacağına inanıyorum. Hem Emre hem de Turgutlusporumuz için hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim