Manisaspor'da bir dönem daha noktalandı. 2014-2015 sezonu devre arasında Sivasspor'dan kadroya katılan sol bek Berk Neziroğluları, Manisaspor'la arasındaki sözleşmeyi feshetti. Neredeyse 2 sezondur düzenli olarak alacaklarını alamayan Berk, alacaklarından dolayı kulübü federasyona vermişti. Bugün alacakları ödenmediği için boşa çıkma hakkı bulunan yetenekli oyuncu bu hakkını kullandı ve takımdan ayrıldı. Manisaspor'un 2.5 sezondur bünyesinde bulundurduğu Berk, sosyal medya hesabından bir ayrılık yazısı paylaştı. İşte o yazı:
"BU CAMİANIN PARÇASI OLDUĞUM İÇİN GURUR DUYDUM"
Berk yazıda şunları söyledi: "Bugün itibariyle 3 sezondur formasını giydiğim Manisaspor formasına veda ediyorum. Manisa'ya geldiğim ilk sezon yaşadığım küme düşme üzüntüsünü, bir sonraki sezon kaldırdığımız kupayla telafi etmenin huzuru içerisindeyim. Elbette Manisaspor'un hak ettiği yer Süper Lig'dir ancak bunu başaracak kadar takımda kalamayacağım için burukluğum da var. Emin olun ki Manisa'da ve Manisaspor'da geçirdiğim yaklaşık 2.5 yıl ve 3 sezonda o kadar sevildim ve benimsendim ki kendimi her zaman sizden biri gibi hissettim, bu camianın bir parçası olduğum için gurur duydum. Ancak söylediğim gibi bu kulüpten ayrılmamın sebebi bu formaya, şehre ya da camiaya karşı bir düşüncemden değil, benim dışımda gelişen olaylardandır." 
"HAKKINIZI HELAL EDİN"
Sözlerinin sonunda Manisaspor'a bir gün dönmek istediğini belirten Berk: "Şu dakikadan sonra kariyerime başka bir kulüpte devam edeceğim ancak her zaman siz Manisalı kardeşlerim, ağabeylerim kadar Manisasporlu olacağım, bu takımı yüreğimde taşıyacağım, destekleyeceğim. Gönül isterdi ki kariyerimi burada daha uzun yıllar sürdüreyim, Manisaspor formasıyla Süper Lig günlerini göreyim ancak kısmet olmadı, sağlık olsun. Benim üzerimde hakkı geçen şu ana kadar beraber çalıştığım futbolcu dostlarımdan, yemeğimizi pişiren annelere, tesisimizin görevlilerinden, malzemecilerimize, teknik heyetimizden, yönetime kadar herkese hakkım helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin. Bu profesyonel bir dünya ve olanların hepsini artık arkamda bıraktım. Ne kırgınlığım, ne kızgınlığım var. Her zaman aklımda Manisaspor formasıyla yaşadığım güzel günler, Manisa'da bana gösterilen sevgi ve yaşadığım şampiyonluk kalacak. Umuyorum ki Manisa'da bulunduğum süre boyunca altyapıdan kardeşlerime de örnek olan bir futbolcu olmuşumdur. Bugün takımdan ayrılıyorum ancak şehrinize ve kulübünüze karşı sevgim her daim içimde olacak. Kim bilir belki bir gün yine Manisaspor formasını giymek yine nasip olur. Manisaspor'a yeni sezonda başarılar diliyorum. Tüm sevenlerime de selam olsun, sağlıcakla kalın." dedi. 
ŞAMPİYONLUKTA BÜYÜK ROL OYNADI
26 yaşındaki Berk Neziroğluları, takıma katıldığı 2014-2015 sezonundan itibaren değişilmez bir isim oldu. Devre arası katıldığı takımda 14 maçta forma giyen Berk, takımının küme düşmesine engel olamamış ancak takımdan ayrılmayı da düşünmemişti. Spor Toto 2. Lig'de forma giymeyi kabullenen yetenekli oyuncu, ağır bir sakatlığın ardından sahalara ligin 7. haftası dönmüş, 24 maçta forma giyerek takımının şampiyonluğunda aslan payına sahip olmuştu. Takımla 2016 Mart ayında 2 senelik sözleşme imzalayan Berk, yönetimin politikasından ötürü sözleşmesinin 2. yılını tamamlayamadı. Bu sezon başında bir çok talibi olmasına karşın Manisaspor'da kalan tecrübeli oyuncu, Aralık ayında oynana Balıkesirspor maçında sakat sakat oynayarak kendini riske atmış, takımının puan kapmasına yardımcı olmasına karşın sakatlığı uzamıştı. 2. yarıda Adana Demirspor ve Y. Malatyaspor maçlarını oynamasının ardından kadro dışı bırakılan Neziroğluları, bu olayın ardından federasyonda dava işlemini başlatmıştı. Berk'in kısa süre içerisinde Süper Lig ya da 1. Lig'den bir takımla anlaşması bekleniyor. 

 
Editör: TE Bilişim