ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Manisa’nın gelecek vaat eden judocularından İsa Doğan’ın başarısı hikayesi, Türk sporunun içinde bulunduğu durumu gözler önüne seriyor. Zor şartlarda ‘Türkiye Şampiyonaları’na hazırlanan İsa, Erzurum’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü olarak milli takım vizesini almıştı. Yetenekli sporcunun, bu şampiyonaya ödünç judo elbisesi (judogi) ile katıldığı ortaya çıktı.
JUDOGİSİZ KALDI, GURURUMUZ OLDU
Türk Telekomspor ve Yunusemre Belediyespor serüveninin ardından Manisaspor adına yarışma kararı alan İsa Doğan, Türk Telekomspor tarafından kendisine verilen judogisinin Yunusemre Belediyespor’dan Manisaspor’a geçtiği esnada elinden alındığı kaydedildi. Yunusemre Belediyesporlu yetkililerin, Manisaspor ile yarışma kararı alan İsa Doğan’dan judogisini geri istediği ortaya çıktı.
MANİSASPOR HAREKETE GEÇTİ
Manisaspor Yönetimi’nin söz konusu olaydan sonra İsa’ya judogi almak için harekete geçtiği kaydedildi. İsa Doğan, bu hafta Antalya’da başlayacak 2020 Tokyo Olimpiyatları’na hazırlanan gençler milli takım kampına katılacak ve buradan da Bosna Hersek’te yapılacak Avrupa Kupası’nda mücadele edecek. Eğer judogi yetiştirilemezse İsa, ödünç judo elbisesiyle ilimizi temsil etmeye devam edecek.

Editör: TE Bilişim