Altın Madalya kazandı.  9 İlden 120 sporcunu katıldığı turnuvada büyük bir başarı elde eden Necmettin Selim Oyar ve Antrenörü Gencay Erdemir ile birlikte Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’ı ziyaret verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Dr. Savaş Duman, Sportif Anlamda yaptığımız yatırımların sonuçlarını ve meyvelerini alıyoruzManisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğün bünyesinde İl Gençlik spor kulübü olarak ,Bir sporcumuz daha başarıya ulaşmıştır. Ege Bölge Şampiyonu olmayı başaran sporcumuz kardeşimiz

Necmettin Selim Oyar bu başarısından dolayı tebrik ediyorum bundan sonraki müsabakalarda da kendisine başarılar diliyorum bu anlamda da Gencay Erdemir hocamıza ve Taekwondo İl Temsilcimiz Gökay Budak  çok teşekkür ediyorum böyle değerli sporcuları bizlere kazandırdıkları için daha iyi başarılara Türkiye şampiyonluklarına ve Avrupa şampiyonluklarına olimpiyat derecelerine almasını teğmenli ediyorum ve bu başarıyı da bizimle de paylaştıkları içinde kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Duman, Necmettin Selim Oyar başarısından dolayı çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

 

Editör: TE Bilişim