ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Sait Turkay! Lakabı Amigo Sait! Manisaspor tribünleri denince akla ilk gelen isimlerden biri… Yıllardır Manisaspor’a hizmet eden Amigo Sait, bu hafta sonu saat 16.00’da oynanacak Altınordu maçında kapalı tribünde yer alacak ve taraftarları coşturacak. Esprili ve sempatik tavırlarıyla gönülleri fetheden Amigo Sait, bu maça özel olarak hazırlanıyor. Tribün liderleri ile ortak hareket etmek için kolları sıvayan Sait Turkay, zor dönemde üzerine düşeni yapacak isimlerden biri olacak.

“MANİSASPOR İLE BÜYÜDÜM”
25 senedir Manisaspor Amigo’su olduğunu anlatan ve yıllarını Siyah-Beyaz’a adadığını belirten Amigo Sait, “1981’den bu yana tribünlerdeyim. Acısıyla tatlısıyla birçok anılarım var. 14 senedir de Manisaspor’da çalışıyorum. Altyapıda malzemecilik görevinden birçok görevi yaptım. Manisaspor ile büyüdüm. Manisaspor’suz bir hayat düşünemiyorum” diye konuştu.


“TRİBÜN LİDERLERİNE YARDIMCI OLACAĞIM”
Bu hafta sonu Altınordu maçında taraftarı coşturacağının altını çizen Amigo Sait, “Son zamanlarda amigoluğu aktif olarak yapmıyordum. Gençlere devretmiştim. Şu anda da arkadaşlarımız iyi işler çıkarıyor. Onlara yardımcı olma adına bu hafta kapalı tribünde yer alacağım ve el birliğiyle güzel bir atmosfer yapacağız. Harika bir atmosfere hazır olun. Tüm Manisalıları bu önemli maça bekliyoruz. Unutmayın! Başka Manisaspor yok. Bu takım bizim” dedi.

Editör: TE Bilişim