Taraftarlar, futbolcular, gazeteciler birlik oldu, mesaj üstüne mesaj yağdırdı. #DustuysekKalkariz TAG’ıyla tekrar ayağa kalkacağımızın sinyalleri verildi. Ne de olsa ortada 14 maç ve alınmamış 42 puan var. Manisaspor pes etmez, inananlar kaybetmez!..

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

PTT 1. Lig’in ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan Manisaspor, hafta sonunda konuk edeceği Adanaspor maçıyla çıkışa geçmek istiyor. 17 puanla ateş hattında yer alan Tarzanlar, seri galibiyetler almanın hesaplarını yaparken, Siyah-Beyazlılar’a taraftarlarından büyük destek geldi. En büyük sosyal sayfaların başında gelen Twitter’da açılan #DustuysekKalkariz TAG’ına takımı motive edici birbirinden güzel mesajlar atıldı. Siyah-Beyaz’a gönül verenler, Manisaspor’a inancını dile getirdi. TAG’a futbolcular da yorum yaptı. Taraftarları maça davet eden futbolcular, ne olursa olsun savaşmaya hazır olduklarının altını çizdiler.

İŞTE FUTBOLCULARIN O MESAJLARI…

Çağdaş Atan: #DustuysekKalkariz elbet. Yeter ki taraftarımız, camiamız, şehrimiz yanımızda olsun. Pazar günü haydi maça!

Umut Kaya: 12.adam siz bizim yanımızda olduğunuz sürece #DuştuysekKalkariz

Bayram Olgun: Her maçta doldurun yeter ki stadı, birlik beraberlik içinde hep beraber ayağa kalkacağız!! #DuştuysekKalkariz

Berk Neziroğulları: #DüstüysekKalkariz daha ölmedik ya:) Allah'ın izniyle...

Sercan Türkeri: Dualarınızı esirgemeyin Allah’ın izniyle #DustuysekKalkariz

Hüsnü Başkurt: #DustuysekKalkariz 1965

Metin Yüksel: #DustuysekKalkariz maçın her anında her dakikasında terimizin son damlasına kadar biz hazırız.

Yusuf Akyel: #DustuysekKalkariz ama tek yürek olursak, sahada sadece futbolcular olarak mücadele etmeyelim. Şehrin tam desteğini görmek istiyoruz!!!

Hakan Turan: #DuştuysekKalkariz pazar günü bütün Manisaspor’a gönül verenleri bekliyoruz.

Melik Yeğin: #DustuysekKalkariz Manisaspor

Gökdeniz Varol: Birlik ve beraberlikle, inanarak #DustuysekKalkariz KAZANANLAR İNANANLARDIR !

Kaan Aşnaz: #DustuysekKalkariz sonuna kadar savaşmaya varız!

Murat Demir: #DustuysekKalkariz ne olursa olsun savaşmaya hazırız!

Editör: TE Bilişim