Kongre salonunun dışında Gökay Budak'la yoğun bir tartışma yaşayan Yıldız, "Manisaspor'a maddi manevi destekler veren biriyim. Ama üyelik listesinde adım yok. Şubat ayındaki son kongrede oy kullanmışken, neye dayanarak, beni üyelikten atıyorsunuz?" diye sordu. Budak da Yıldız'a, "Sizin Manisaspor sevginizi biliyoruz. Şahsınızla sorunumuz yok. Kimseyi üyelikten atmadık. Aksine üye yaptık. Son kongrede üye listesine şifayen adınız yazılmış olabilir. Bir yanlışlık olmuş" dedi.

SOSYAL MEDYADAN DA TEPKİ GÖSTERDİ

Yıldız, kongreden ayrıldıktan sonra sosyal medya hesabından da tepkisini dile getirdi. Yıldız, paylaşımında, "Manisaspor'u icralardan kurtarmış ve Manisaspor'a yeni parayla bir milyon, eski parayla bir trilyona yakın para aktarmış biri olarak delegelikten çıkarıldım ve ben bugünkü kongrede oy kullanamadım. Manisalı böyle bir zihniyete destek vermez, böyle bir anlayışı affetmez söyleyeyim" diye yazdı.

BAYGELDİ’NİN DİVAN KURULU BAŞKAN ADAYI İKEN…

Dursun Ali Yıldız’ın, kongreden bir gece önce Bülent Baygeldi listesinden divan kurulu başkan adayı olarak gösterileceği iddiaları nedeniyle üyelikten atıldığı öne sürülüyor. Son günde yaşanan bu gelişmeyle divan başkanlığına İsmail Aydın’ın getirildiği kaydedildi.
(Mustafa Tatlı-Manisa Manşet)

Editör: TE Bilişim