ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Teniste dünyanın gözü Manisa’da olacak. Bu branşta lokomotif bir kulüp haline gelen Manisa Tenis Dağcılık Spor Kulübü, Women Mesir Cup Turnuvası’na imza atacak.  Toplam 10 bin dolar para ödüllü turnuva için geri sayıma geçilirken, dünyanın birçok yerinden gelecek tenisçiler, Manisalı tenisseverlere unutulmaz bir turnuva izlettirmeye hazırlanıyor.

25 NİSAN’DA BAŞLIYOR

Mesir Komitesi ile ortaklaşa gerçekleşecek Women Mesir Cup, 25 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında Tenis Dağcılık Spor Kulübü’nde gerçekleşecek.  Kulüp kurmayları, hafızalardan silinmeyecek bir organizasyon hazırlığında.

YÜKSEL: “DÜNYA SIRALAMASINI ETKİLEYEN BİR TURNUVA!”

Turnuvayla ilgili Dünya Tenis Federasyonu ve Türkiye Tenis Federasyonu ile yazışmaların tamamlandığını belirten Manisa Tenis Dağcılık Spor Kulübü Başkanı Zihni Yüksel, “Turnuvamız, Mesir programına dahil olacak. Türkiye ve dünya tenis federasyonu tarafından onaylı bir turnuva yapacağız. Bu tip uluslararası organizasyonlara alışığız. Daha önce erkeklerde ödüllü bir turnuva düzenlemiştik. Bu kez de bayanlarda düzenlemiş olacağız. Biz her ikisini talep ettik, 20 gün boyunca düzenlemek istedik ancak birini alabildik. Dünyanın her yerinden katılım olabilecek. Bu turnuvada derece yapanlar, başarılı grafik sergileyenler, dünyaca ünlü tenis turnuvalarına katılım için puan almış olacak. Dolayısıyla dünya sıralamasını etkileyen bir organizasyon olacak. Sadece 1 kişi kazanmış olmayacak. Maçı kazanan ücretini almış olacak. Toplam 10 bin dolar vereceğiz. 4 adet toprak kortumuz var ve 64 sporcunun katılmasını bekliyoruz. Oteller için şimdiden rezervasyonları yaptırdık. Müsabakalara hazırız” dedi. Hafta sonunda da milli takımlara puan toplama açısından önemli olan bir klasman turnuvası düzenleyeceklerini sözlerine ekleyen Yüksel, tüm sporseverleri tenis şölenine davet etti.

Editör: TE Bilişim